Η Κηφισιά «έσπασε» το αήττητο του Ηροδότου στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου

Σε ένα χορταστικό παιχνίδι, με πολλές ανατροπές, χαμένο πέναλτι, εντυπωσιακές αποκρούσεις και μια γκολάρα του Τεγούση, η ομάδα της Κηφισιάς πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο απέναντι στον πρωτοπόρο Ηρόδοτο

Τα αποτελέσματα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου

Κηφισιά – Ηρόδοτος 4-3Φωστήρας – Ατσαλένιος 1-2Αιγάλεω – Α.Ε. Μυλοποτάμου 1-0Ερμής Ζωνιανών – Ιεράπετρα 0-0Άγιος Ιερόθεος – Ηλυσιακός 1-0

Ρεπό: Α.Ο. Παλαιοχώρας

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων έβαλε τέλος στο αήττητο του πρωτοπόρου, στο «Ζηρίνειο», κερδίζοντας με σκορ 4-3.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, με τον Τζέλη

στο 7′ ν’ ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους, αλλά τον Ηρόδοτο να ισοφαρίζει με τον Μπάμπη στο 16′. Στο 2ο’ η Κηφισιά μπαίνει και πάλι μπροστά στο σκορ, με γκολ του Καϊμακούδη, αλλά οι φιλοξενούμενοι απαντούν και πάλι στο 23′, με τον Ετόφ. Μάλιστα, 10 λεπτά αργότερα φέρουν το παιχνίδι… τούμπα, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φραγκουλάκη, που έστειλε τις δύο ομάδες στ’ αποδυτήρια με το σκορ να είναι 2-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Καϊμακούδης έδωσε λύση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, στο 50′, ενώ στο 85′ ο Φραγκούλης γίνεται μοιραίος παίκτης για τον Ηρόδοτο, χάνοντας πέναλτι. Και επειδή η μπάλα… τιμωρεί, τρία λεπτά αργότερα ο Τεγούσης κάνει το τελικό 4-3, βάζοντας «φωτιά» στο γήπεδο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Μιχελής, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Τζέλη, Τσαφτάριους, Παναγιωτόπουλος (71’ Κοντογιάννης), Καιμακαμούδης, Ρέντζης (91’ Φαφούτης), Παληαρούτας (79’ Κωνσταντινίδης).

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Κασμερίδης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Προβυδάκης, Μπάμπης, Φουκαράκης (71’ Κασαπάκης), Αργκιλέσι, Φραγκουλάκης, Μωραΐτης (84’ Καραγκιόζι), Μελισσόπουλος, Ετόφ.

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου (8η αγωνιστική)

Ηρόδοτος 19Ατσαλένιος 15Αιγάλεω 13 -7αγ.Ηλυσιακός 10 -7αγ.Φωστήρας 9Ιεράπετρα 9 -7αγ.Α.Ο. Παλαιοχώρας 7 -7αγ.Κηφισιά 7 -7αγ.Ερμής Ζωνιανών 6 -7αγ.Α.Ε. Μυλοποτάμου 3 -7αγ.Άγιος Ιερόθεος 4 -7αγ.

* Από τον Ερμή Ζωνιανών έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί.

The post Η Κηφισιά «έσπασε» το αήττητο του Ηροδότου στη Γ’ Εθνική ποδοσφαίρου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα