Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Ψαλίδι Αμαρουσίου

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου, με την υποστήριξη του Δήμου Αμαρουσίου, φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο της περιοχής στην πλατεία της Ζωοδόχου Πηγής, σε ατμόσφαιρα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, χαράς, ελπίδας και αισιοδοξίας, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου παιάνιζε χαρμόσυνα εορταστικές μελωδίες.

Ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, τις ευχές του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, ο οποίος βρίσκεται στην Κίνα εκπροσωπώντας

τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Αυτοδιοίκησης, μετέφεραν στους συμπολίτες και κατοίκους του Ψαλιδίου τα μέλη της διοίκησης του Δήμου που παρέστησαν στην εκδήλωση. Συγκεκριμένα, παρέστησαν οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας, και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Πέτρος Κονιάρης και Δημήτρης Σμυρνής.

Παράλληλα στον χώρο, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος διοργάνωσε φιλανθρωπικό μπαζάρ. Τα έσοδά του θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, καθώς και για τη στήριξη του φιλανθρωπικού έργου της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής.

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ψαλιδίου, Δημήτρης Θεοχάρης, ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές», και εξέφρασε, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, τις ευχαριστίες τους προς τον Δήμο Αμαρουσίου και τον δήμαρχο, Γιώργο Πατούλη, για τη στήριξη στο έργο του Συλλόγου, καθώς και σε όλους τους παριστάμενους για την παρουσία τους και τη συμπαράστασή τους στο φιλανθρωπικό έργο του Συλλόγου.

The post Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δένδρο στο Ψαλίδι Αμαρουσίου appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα