Εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Δήμο Πεντέλης

Με λαμπρότητα και πνευματική κατάνυξη εορτάστηκε την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου η μνήμη των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στις Δημοτικές Κοινότητες Πεντέλης και Μελισσίων του Δήμου Πεντέλης.

Στη Δ.Κ. Μελισσίων, στο Ιερό Παρεκκλήσιο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών εντός του Κοιμητηρίου Μελισσίων τελέσθηκε με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια Όρθρος και πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεως, πανοσιολογιοτάτου αρχιμανδρίτη Νικάνορος

Καραγιάννη που κήρυξε και τον θείο λόγο, πλαισιομένου με τους ιερείς π. Θεόδωρο και π. Διονύσιο του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Μελισσίων.

Στη Δ.Κ. Πεντέλης, στο ξωκλήσι των Αγίων Ασωμάτων Πεντέλης τελέστηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του πατέρα Χρυσόστομου.

Και στους δύο χώρους παρευρέθη ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, καθώς, επίσης, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι Μιχαήλ Κολιός και Σεβαστός Βορέας στις Δ.Κ. Πεντέλης και Μελισσίων αντίστοιχα και ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης, Βλάσσης Σιώμος, στη Δ.Κ. Πεντέλης.

The post Εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα