Έλαμψαν Ν. Ερυθραία και Κηφισιά από τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου στη Νέα Ερυθραία και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017 αντίστοιχα στην Κηφισιά.

Πριν την έναρξη της συναυλίας με τον Μύρωνα Στρατή, ανέβηκαν στη σκηνή, που στήθηκε στην πλατεία Πλαστήρα, τα παιδιά του Α’Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας για να τραγουδήσουν τα παραδοσιακά κάλαντα. Τη συναυλία προλόγισε ο αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού &

Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Νικήτας Κόκκαλης.

Ακολούθησε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον δήμαρχο Κηφισιάς, Γιώργο Θωμάκο, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο, αναφερόμενος στο πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου σε Νέα Ερυθραία και Κηφισιά και παρουσιάζοντας τον Μύρωνα Στρατή στο κοινό.

Ακολούθησε η συναυλία του αγαπημένου καλλιτέχνη, μαζί με την ταλαντούχα νέα ερμηνεύτρια Ελένη Θεοδώρου, η οποία τραγούδησε πολλές γνωστές επιτυχίες από το διεθνές μουσικό στερέωμα.

Ο Μύρωνας Στρατής τραγούδησε, με τη σειρά του, όλες τις γνωστές του επιτυχίες σε ένα άκρως εορταστικό και χαρούμενο μουσικό πρόγραμμα για περισσότερες από δύο ώρες.

Με γιορτινή διάθεση και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, πραγματοποιήθηκε η φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δένδρου της πόλης από τον δήμαρχο Κηφισιάς. Την ίδια ώρα δεκάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό της Κηφισιάς, δημιουργώντας μια φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Νωρίτερα, η Παιδική Χορωδία του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, με μαέστρο τον Θανάση Αρβανίτη, μας είχε βάλει στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων, με τις υπέροχες φωνές των μικρών χορωδών.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς, Αχιλλέας Κουρέπης, προλόγισε την ταλαντούχο Ελένη Φουρέιρα. Η «βασίλισσα» της ελληνικής ποπ ανέβηκε στη σκηνή με απίστευτη ζωντάνια και θετική ενέργεια, χαρίζοντας μια μοναδική χριστουγεννιάτικη συναυλία με όλες τις γνωστές της επιτυχίες, χορεύοντας και τραγουδώντας με αστείρευτο κέφι. Εκατοντάδες πολίτες, που είχαν μαζευτεί από νωρίς, παρακολούθησαν ενθουσιασμένοι την Ελένη Φουρέιρα, η οποία, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της, ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους.

Στη φωταγώγηση και των δύο χριστουγεννιάτικων δένδρων παρευρέθηκαν, επίσης, ο αντιδήμαρχος Νέας Ερυθραίας, Μιχάλης Καυγαλάκης, οι αντιδήμαρχοι Κηφισιάς, Σίσσυ Παπασπύρου, Ζέτη Κασσιμάτη και Παντελής Παπανικολόπουλος, ο αντιδήμαρχος Εκάλης, Δημήτρης Λιανός, η πρόεδρος της Ανθοκομικής Κηφισιάς, Κλεοπάτρα Χατζοπούλου, η πρόεδρος του Μενάνδρου, Πόλυ Αστερίου, ο δημοτικός σύμβουλος Κηφισιάς, Γιάννης Παντελεάκης και πολλοί άλλοι δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι.

The post Έλαμψαν Ν. Ερυθραία και Κηφισιά από τη φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δένδρων appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα