Δύο νίκες, μία ήττα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ

Δύο νίκες και μία ήττα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ στους τελευταίους αγώνες τους, καθώς η ομάδα Β΄ των κορασίδων και τα μίνι του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής νίκησαν τους αντιπάλους τους, αλλά οι νεάνιδες δεν τα κατάφεραν απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναΐκού.

Συγκεκριμένα:

Νεάνιδες: ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. – ΓΣΑΠ: 53-40

Δεκάλεπτα: 17-13, 10-6, 8-13, 18-8

Μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα, η ομάδα Νεανίδων του ΓΣΑΠ ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής από τον Παναθηναϊκό! Για 39 λεπτά οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ

και τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής με όπλο τη σκληρή τους άμυνα διεκδικούσαν τη νίκη. Στο τελευταίο λεπτό χάθηκε, όπως ενημερώνει ο ΓΣΑΠ, η συγκέντρωση, έγιναν βεβιασμένες επιθέσεις και δόθηκε στον Παναθηναϊκό η ευκαιρία να διευρύνει τη διαφορά.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου με αντίπαλο την ομάδα ΚΑΟ Λυκόβρυσης εντός έδρας (21:45 στο Κοντόπευκο).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. (Κατζιλιέρης – Αρχιμανδρίτης): Κασδαγλή 6, Γκαγκανάτσου, Μουρίκη, Τσέτα 5(1), Ζαρρή, Κοιλιά Ν. 9(1), Μαυράκη, Τάρλα, Γάτου, Κοιλιά Π. 10, Εζέτζα 20, Κακούρη 3(1).

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Πλώτα, Μπεζαΐτη 2, Αμίτση 1, Σαπαλίδου 4, Κανιαδάκη 8(2), Τοτώνη 4, Ηρακλείδη, Κούκη 15, Δαμουλάκη 6, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Χριστοπούλου.

Κορασίδες Ομάδα Α΄: ΓΣΑΠ – AEN ΚΗΦΙΣΙΑΣ: 46-22

Δεκάλεπτα: 14-4, 16-10, 10-4, 15-7

Στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής των κορασίδων του Γ΄ ομίλου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου οι κορασίδες Β του ΓΣΑΠ πέτυχαν μεγάλη νίκη επί της ομάδας της Κηφισιάς. Τα κορίτσια έκαναν εξαιρετική εμφάνιση.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 εκτός έδρας με αντίπαλο την ομάδα του Γαλατσίου Β.

ΓΣΑΠ Β΄ (Ραρής): Στρατηγού, Φυρίγου, Κάκκου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Χριστοπούλου, Γιαννακού, Λυραντζακη, Λαΐνα, Κολιού.

ΑΕΝ Κηφισιάς (Τσαλαπατάνη): Μαντά, Γεωργούλη, Καλλίτση, Καλλίτση Ρ., Φωτίου, Καρλάνη.

Σημειώνεται ότι η Α΄ ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε το ρεπό της.

Μίνι: Α.Ο. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ – ΓΣΑΠ: 30-32

Οκτάλεπτα: 2-10, 13-0, 5-8, 2-8, 8-6

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια αυτή τη φορά εκτός έδρας για την ομάδα των Μίνι του ΓΣΑΠ. Η νίκη ήρθε με ανατροπή στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ενώ η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν πίσω στο σκορ 30-29, μετά από εύστοχο τρίποντο της πρώτης σκόρερ του αγώνα Βάλιας Χριστοπούλου.

Επόμενος αγώνας στο Κοντόπευκο με τον ΟΚΑ Μεσογείων την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 13:15.

Α.Ο. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ (Γκίκας): Ρούμπου, Γιαννάκου, Λεπτοκαρίτη, Σκρεπέτου, Μπάτσιου, Σκιαδά, Φραγκάκη, Αποστολοπούλου, Μπισκίνη, Πολυχρονίδου, Αδαμαντίδου, Ρόγκα, Τσούνη, Ντάβου.

ΓΣΑΠ (Ραρής): Χριστοπούλου, Μίνκωφ, Μήτση, Κανιστρά, Λυραντζάκη, Τριανταφύλλη, Σταμάτη, Λιάρου, Δασκαλάκη, Βασιλειάδη, Πολυμένου, Κέντρου.

The post Δύο νίκες, μία ήττα για τις ομάδες του ΓΣΑΠ appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα