Από τον Μάρκο στον Μάνο… ταξίδεψε η Συμμαχία Ευθύνης

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση με τίτλο «Από τον Μάρκο στον Μάνο» που διοργάνωσε η δημοτική παράταξη του Δήμου Αγίας Παρασκευής Συμμαχία Ευθύνης.

Η παράταξη ευχαριστεί όλους όσοι παρευρέθηκαν, όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση, για τη σημαντική και μαζική παρουσία τους.

Όπως τονίζει η παράταξη, ο χώρος διεξαγωγής της εκδήλωσης ήταν τελικά μικρός για να καλύψει τις ανάγκες της εκδήλωσης αυτής. Από την πρώτη ώρα η αίθουσα γέμισε και η παράταξη ζητεί συγγνώμη απο τον κόσμο που ήρθε και δεν μπόρεσε να καθήσει. Ήταν μια όμορφη βραδιά, σημειώνει η

παράταξη, με φιλικό, συναδελφικό και συντροφικό κλίμα. Η καταπληκτική μουσική απέδωσε πολύ ωραία την εξέλιξη του καλού ελληνικού τραγουδιού από το ρεμπέτικο της εποχής του Μάρκου Βαμβακάρη στοποιοτικό ελληνικό τραγούδι του Μάνου Χατζηδάκι.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Ευθύνης και πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος απηύθυνε χαιρετισμό και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μεγάλη του συμμετοχή.

Στην ομιλία του ζήτησε από τον κορμό της παράταξης να παραμείνει συσπειρωμένος μέχρι τις εκλογές. «Οι φίλοι της παράταξης», τόνισε, «θα είναι εκείνοι που θα εγγυηθούν το μέλλον της». Θα ακολουθήσουν, όπως πρόσθεσε, και άλλες εκδηλώσεις (παρουσίαση βιβλίου, εκδρομές, συζητήσεις, κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας).

Τόνισε, επίσης, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ότι «από το 2011 και μετά δεν προγραμματίστηκε, δεν σχεδιάστηκε και δενυλοποιήθηκε κανένα μεγάλο έργο στην πόλη», ενώ επισήμανε ότι «οι πολίτες δεν είναι ευχαριστημένοι με τη σημερινή δημοτική Αρχή». Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η παράταξη του μεσαίου χώρου και του ρεαλισμού μπορεί να επαναφέρει τον Δήμο και την πόλη σε τροχιά ανάπτυξης και μεγάλων έργων».

Χαιρέτισε ιδιαίτερα κάποιους σημαντικούς παρευρισκόμενους, όπως:
τον αιδεσιμολογιώτατο πατέρα Σταύρο Τρικαλιώτη, τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ., Θανάση Θεοχαρόπουλο, τον πρόεδρο της ΕΝΥΠΕΚΚ, καθ. Αλέξη Μητρόπουλο, τον πρώην βουλευτή και υποψήφιο Β΄ Αθηνών Μιχάλη Καρχιμάκη, τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ., Μανώλη Κωνσταντακόπουλο, τον επικεφαλής της παράταξης Αγία Παρασκευή Μία Γενιά Μπροστά, Αλέξανδρο Μουστόγιαννη, την αντιδήμαρχο Αγίας Παρασκευής Μαρία Κοντοπούλου, τους δημοτικούς συμβούλους Αγίας Παρασκευής Κώστα Κρητικίδη, Γιάννη Λογοθέτη και Μαρία Ρεμπούτσικα, τη δημοτική σύμβουλο Παπάγου – Χολαργού Ιωάννα Παπαγιάννη, τους πρώην δημοτικούς συμβούλους Γιάννη Γουργούλη, Χρήστο Ματζάνα και Ελευθερία Παπαδοπούλου (εκπρόσωποι της παράταξης Αγία Παρασκευή η Πόλη μας), τον δήμαρχο της αδελφοποιημένης με την Αγία Παρασκευή πόλης Γεροσκήπου Πάφου, Μιχάλη Παυλίδη, και την αντιπροσωπεία από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, τον πρ. δήμαρχο Τρικολώνων Γιώργο Μπαρούτσα, τον πρ. δήμαρχο Λαγκαδίων Στάθη Κούλη, την πολιτευτή της Β΄ Αθηνών Αλεξάνδρα Σαγρή, τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Αγίας Πρασκευής, Μάκη Κρασσανάκη, και τέλος, από τον Σύλλογο Κατοίκων Τσακού τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο, Παναγιώτη Πανουτσακόπουλο, τον πρ. πρόεδρο Βασίλη Σαββίδη και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρύστου, Αναστάσιο Μίχα.

Ευχαρίστησε, επίσης, τους συγγραφείς κ. Καλογερόπουλο και κ. Δημ. Φωτόπουλο.

Η βραδιά συνεχίστηκε με συνεστίαση των παρευρισκομένων και δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη εκδήλωση.

The post Από τον Μάρκο στον Μάνο… ταξίδεψε η Συμμαχία Ευθύνης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα