Αγ. Παρασκευή η Πόλη μας: Ευκαιρία ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη»

Πρόταση για αξιοποίηση του πρώην στρατοπέδου «Σπυρούδη» με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Ανάπτυξης κάνει η παράταξη Αγία Παρασκευή η Πόλη μας.

Με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της παράταξης, τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, κάνει λόγο για «μια μεγάλη ευκαιρία» για την ανάπλαση και συντήρηση του πρώην στρατοπέδου που δεν θα βαρύνει οικονομικά τους δημότες.

Μάλιστα, σχετική πρόταση κατατέθηκε εκ μέρους της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρώην Στρατόπεδο
«Σπυρούδη»: Μια μεγάλη ευκαιρία

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου, καταθέσαμε γραπτή πρόταση προς τη δημοτική Αρχή του Γιάννη Σταθόπουλου, για την ανάπλαση – αξιοποίηση του πρώην Στρατοπέδου «Σπυρούδη». Η πρότασή μας βασίζεται σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης, με γενικό τίτλο «Παλιά κτήρια σε νέα χρήση». Σύμφωνα με αυτό το πρόγραμμα, είναι δυνατή η χρηματοδότηση σε ποσοστό 100%, ακόμη και των μελετών, και έως του ποσού των 2.500.000 ευρώ για ανάπλαση των εγκαταστάσεων του πρώην Στρατοπέδου. Παράλληλα, θέσαμε στη διάθεση της δημοτικής Αρχής την ομάδα των έμπειρων πολιτικών μηχανικών, μελών της παράταξής μας, για την προετοιμασία του σχετικού φακέλου – αιτήματος που πρέπει να καταθέσει ο Δήμος για να διεκδικήσει τη χρηματοδότηση.

Ελπίζουμε η δημοτική Αρχή, που δεν φαίνεται να γνώριζε το θέμα και παρ΄ ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν πήρε θέση στην πρότασή μας, να κινηθεί το ταχύτερο δυνατόν και μέσα στις προθεσμίες που υπάρχουν, για να μην χάσουμε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία που δεν θα βαρύνει οικονομικά τους δημότες μας.

Πρόταση για την ένταξη της ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη» σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Μέρος Α)

Πρόταση για την ένταξη της ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη» σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Μέρος Β)

Πρόταση για την ένταξη της ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη» σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Μέρος Γ)

Πρόταση για την ένταξη της ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη» σε πρόγραμμα του Υπουργείου Ανάπτυξης (Μέρος Δ)

The post Αγ. Παρασκευή η Πόλη μας: Ευκαιρία ανάπλασης του πρ. στρατοπέδου «Σπυρούδη» appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα