2η αποστολή ειδών στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από τον Δήμο Πεντέλης

Τη Μάνδρα επισκέφθηκε την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, προκειμένου να παραδοθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου η δεύτερη δόση βοήθειας με είδη σίτισης, ρουχισμού και υπόδησης για τους πληγέντες από τις φονικές πλημμύρες κατοίκους της και να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Τον δήμαρχο υποδέχθηκαν η δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη, και ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Στάθης Ραγκούσης, οι οποίοι τον ενημέρωσαν

για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι και τις προσπάθειες που γίνονται για να επανέλθουν και πάλι στους κανονικούς τους ρυθμούς.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Πεντέλης ευχαριστεί τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και έδειξαν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στηρίζοντας τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας στον Δήμο Μάνδρας.

Όπως επισημαίνει ο Δήμος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας του δημάρχου Πεντέλης, η ανθρωπιστική δράση αλληλεγγύης για τους πληγέντες της Μάνδρας θα συνεχιστεί.

Είδη ρουχισμού και τρόφιμα μακράς διάρκειας συγκεντρώνονται στο δημαρχείο στη Δ.Κ. Μελισσίων (Καλαμβόκη 2Α) καθημερινά (εκτός Σαββάτου και Κυριακής) από 08:00 έως 15:00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6945 705260 – δήμαρχος, 213 2050018 – αρμόδια υπάλληλος Γεωργία Πετσίνη.

The post 2η αποστολή ειδών στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας από τον Δήμο Πεντέλης appeared first on Ενυπόγραφα.

Keywords
Τυχαία Θέματα