Βασίλης Μπεσκένης: Σήμερα το αντίο στον μάχιμο δημοσιογράφο & έγκυρο πολιτικό συντάκτη του ΣΚΑΪ

Σήμερα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Άνω Γλυφάδα θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία για τον δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη, ενώ η κηδεία θα γίνει στο Κοιμητήριο Δήμου Γλυφάδας.

Αντί στεφάνων η οικογένεια παρακαλεί όσους το επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα για τα μαιευτήρια Έλενα Βενιζέλου & Αλεξάνδρα ώστε να διατεθούν στις ανάγκες των μητέρων και των παιδιών που νοσηλεύονται ή φιλοξενούνται εκεί.

Αριθμός λογαριασμού:

GR0801721760005176089171619
Τράπεζα

Πειραιώς

Δικαιούχοι:

MΠΕΣΚΕΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ

Υπήρξε σημαντικό στέλεχος του ομίλου ΣΚΑΪ, με πολύχρονη παρουσία στο πολιτικό ρεπορτάζ, στην αρχισυνταξία δελτίων ειδήσεων και στον σχολιασμό στις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του σταθμού.

Διακρινόταν για την επιμονή του στη διασταύρωση της είδησης και τις λεπτομέρειες που κρύβονταν πίσω απ’ αυτήν. Τον χαρακτήριζε η αναλυτική ικανότητα, η οξύνοια και η αφοσίωση στις αρχές της δημοσιογραφίας. Ευρυμαθής και πολυδιάστατη προσωπικότητα, ο Βασίλης ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του και τον πολιτικό κόσμο. Ξεχώριζε για το φλεγματικό του χιούμορ, την αγάπη του για το διάβασμα και την ιστορία.

Ο Βασίλης Μπεσκένης εργάστηκε επί χρόνια ως πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης σε εφημερίδες, ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Είχε σπουδάσει Δημοσιογραφία στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας, είχε πτυχίο Ευρωπαϊκού Πολιτισμού από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ολοκλήρωνε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο πάνω στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Νέα ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΣΚΕΝΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΗΔΕΙΑ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα