Σκηνές απείρου κάλλους! Υπάλληλος του ΥΠΕΞ άρπαξε δημοσιογράφο του STAR από το λαιμό - "Άντε στο διαολ..."

Στόχος της ρεπόρτερ του δελτίου ειδήσεων του Star, Μαρία Τσιλινίκου ήταν να ζητήσει μία μετάφραση για το πιστοποιητικό γέννησής της, που θα της χρησίμευε για την έκδοση καναδικού διαβατηρίου.

Ενώ λοιπόν, σύμφωνα με την καταγγελία της, περίμενε υπομονετικά στην ουρά μέχρι να έρθει η σειρά της, ένας υπάλληλος της υπηρεσίας την ρώτησε εκνευρισμένος και σε έντονο ύφος: "Τι θες;".

Μόλις εκείνη του εξηγεί, εκείνος της απαντά

πως δεν πρόκειται να εξυπηρετηθεί και πως προτιμότερο είναι να πάει απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών, για να κάνει τη δουλειά της. Τότε η δημοσιογράφος αναγκάζεται να αφήσει τη σειρά της, να βγει έξω από το κτίριο και να τηλεφωνήσει σε τρίτο πρόσωπο, που γνωρίζει την διαδικασία, το οποίο την συμβουλεύει να επιστρέψει στο Τμήμα Επικυρώσεων του ΚΕΠΠΑ και να επιμείνει να εξυπηρετηθεί.

Επιστρέφοντας, όπως αναφέρει πάντα στην καταγγελία της, ο υπάλληλος που την προέτρεψε να μην παραμείνει στη σειρά της, τώρα την αντιμετωπίζει με ειρωνική διάθεση. "Αν άνοιγες τα μάτια σου και έβλεπες εκεί απέναντι δεν θα με ρωτούσες" της λέει, δείχνοντάς την τον πίνακα, όπου έχουν αναρτηθεί οδηγίες για την καλύτερη -υποτίθεται- εξυπηρέτηση του κοινού.

Για να προσθέσει σε έντονο ύφος, όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, "Ρούφα τον καφέ σου και άντε στο διάολο".

Νέα ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΥΓΑΣ Απόκρυψη Sidebar
Keywords
Τυχαία Θέματα