Βόμβες Καμμένου: Τιμώ τα παντελόνια μου, εγώ Σαμαράς δεν γίνομαι!

Βόμβες Καμμένου: Τιμώ τα παντελόνια μου, εγώ Σαμαράς δεν γίνομαι!23.01.2018Πρόσωπα

Στο στόχαστρο του Πάνου Καμμένου μπήκαν ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη

με αφορμή τις διαπραγματεύσεις που γίνονται και την επίλυση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων.

Απευθυνόμενος σε συνεργάτες του στο περιθώριο της εκδήλωσης ανακήρυξης του 2018 σε έτος μέριμνας προσωπικού, ο κ. Καμμένος ανέφερε: «Ο κ. Σαμαράς ήταν εκείνος που υπέγραψε τη συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ενωση για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και μετά το έπαιξε Μακεδονομάχος. Εγώ τιμώ τα παντελόνια μου. Σαμαράς δεν γίνομαι».

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έκανε επίθεση και στην Ντόρα Μπακογιάννη: «Το περιεχόμενο της απόφασης του Βουκουρεστίου δεν ήταν αυτό που λέει η ίδια. Η κυρία Μπακογιάννη είχε δώσει το όνομα.

Ο Καραμανλής όχι». Με τις θέσεις και τον ρόλο που έχουν διαδραματίσει στο παρελθόν τα δύο αυτά κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας η κυβέρνηση και ο Πάνος Καμμένος επιχειρούν να εκθέσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο θέμα των Σκοπίων.

Ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του την περασμένη Παρασκευή, θύμισε την ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον Αντώνη Σαμαρά.

Σχολιάζοντας δε το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για «μεγάλη δημόσια εκδήλωση», χωρίς να προσθέσει κάτι περισσότερο. Εξάλλου, ο Πάνος Καμμένος έχει διατυπώσει επανειλημμένα την αντίθεσή του στον όρο «Μακεδονία» και έχει εκφράσει τη στήριξή του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα