Πρεμιέρα με συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις!

Πρεμιέρα με συμβουλές για τις χειμερινές εκπτώσεις!08.01.2018

Με εκπροσώπους της εταιρίας South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT), που συστάθηκε για την απόκτηση του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, αλλά και με στελέχη της εταιρίας Terminal Link SAS...

..., εκ των τριών επενδυτών, συναντήθηκαν ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΟΛΘ

Α.Ε. Κωνσταντίνος Μέλλιος, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Μακρής, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Ρούτος και στελέχη της εταιρίας στο κτίριο της διοίκησης του λιμανιού.

Προ ημερών είχε υπογραφεί η σύμβαση πώλησης του 67% των μετοχών της ΟΛΘ Α.Ε. στην εν λόγω εταιρία που σύστησε η ένωση του προτιμητέου επενδυτή Deutsche Invest Equity Partners GmbH, Belterra Investments Ltd. και Terminal Link SAS.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι εκπρόσωποι της εταιρίας ενημερώθηκαν για τη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικού φορτίου και για θέματα λειτουργικής και επιχειρησιακής φύσης.
Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για βασικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Λιμένα Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.

Μάλιστα, ο κ. Μέλλιος επισήμανε ότι το 2017 καταγράφηκαν ρεκόρ δεκαετίας και η δεύτερη καλύτερη επίδοση της τελευταίας 20ετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων (πάνω από 400.000 TEUs), παρά τη συνεχιζόμενη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων στη νυχτερινή βάρδια της Πύλης 16 του Λιμένα Θεσσαλονίκης.

Οπως έγινε γνωστό, το επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθούν νέες συσκέψεις για την εξέταση των θεμάτων που αφορούν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγκατάστασης του στρατηγικού επενδυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα