Ποια είναι τα αγαπημένα gadgets των νέων στην Θεσσαλονίκη;

Ποια είναι τα αγαπημένα gadgets των νέων στην Θεσσαλονίκη;27.12.2017Περιφέρεια

Η τεχνολογία αποτελεί πλέον μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας, αποτελώντας αναπόσπαστα αξεσουάρ που διευκολύνουν και βελτιώνουν τον τρόπο ζωής μας.

Ποια είναι τα gadgets που κυκλοφορούν στην Θεσσαλονίκη σήμερα;

Οι εκτυπωμένες φωτογραφίες είναι κάτι που συναντάμε

πια πολύ πιο συχνά απ’ ότι την πρώτη περίοδο των ψηφιακών μηχανών. Ξαφνικά όλοι έχουν προμηθευτεί τις κάμερες που εκτυπώνουν την φωτογραφία στην στιγμή, δίνοντας ένα γενικότερο vintage feeling. Τον τελευταίο καιρό βέβαια το gadget που έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους είναι ο φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών. Γιατί;

Φωτογραφίζεις από το κινητό σου και επειδή η φωτογραφία μπορεί να «χαθεί» μέσα σε όλες τις άλλες, επιλέγεις και αποτυπώνεις την ανάμνηση εκείνη τη στιγμή.Βγαίνει σε διάφορα σχέδια με αποτέλεσμα να έχει γίνει ένα μοδάτο αξεσουάρ.Είναι εύκολο στην χρήση, πράγμα το οποίο το κάνει προσιτό σε όλες τις ηλικίες.Είναι μικρό και μπορείς να το παίρνεις παντού μαζί σου.

Οι εκτυπωτές φωτογραφιών, βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα Public, ενώ οι τιμές του είναι αρκετά ικανοποιητικές για την χρησιμότητα του gadget.

Έχετε παρατηρήσει το νέο gadget των καπνιστών; Μοιάζει με μια κομψή βέργα, που παρά το γεγονός ότι δεν την ανάβουν με τον παραδοσιακό τρόπο του αναπτήρα, την χρησιμοποιούν και μάλιστα την προτιμούν από το συμβατικό τσιγάρο..! Το σκηνικό αυτό, το οποίο συναντήσαμε σε διάφορα σημεία της πόλης, μας προκάλεσε αρκετές απορίες στις οποίες χρήστης του λεγόμενου IQOS απάντησε τα εξής:

Το IQOS, σε αντίθεση με το τσιγάρο δεν αφήνει μυρωδιά στα ρούχα και στα μαλλιά τουςΧαίρονται γιατί πλέον δεν αφήνουν στάχτες και σύννεφο καπνού γύρω τους καθώς το IQOS παράγει αερόλυμα το οποίο διαλύεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα χωρίς να αφήνει ίχνος μυρωδιάς (τέρμα το πλύσιμο των λευκών κουρτινών κάθε δύο μήνες!)Δεν τους προδίδουν πια τα δάχτυλα, τα δόντια και η αναπνοή τους Έχουν ανακτήσει τη γεύση και την όσφρηση τους μέσα σε λίγες μέρες

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι τώρα και η Θεσσαλονίκη έχει κατάστημα IQOS και μάλιστα στην Τσιμισκή, όπου μπορούν να εξηγήσουν τα πάντα – προσοχή αυστηρά στους ενήλικες καπνιστές - για το νέο καπνικό προϊόν.

Μια λέξη κυριαρχεί στο Instagram και παντού γύρω μας τον τελευταίο καιρό..Fitness! Όλα πια κινούνται γύρω από την άσκηση με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται και τα κατάλληλα gadgets που να εφαρμόζουν στις σύγχρονες ανάγκες μας. Περνάμε λοιπόν και στο τελευταίο gadget που μας έκανε εντύπωση που δεν είναι άλλο από τα activity trackers. Γιατί κάποιος να τα επιλέξει;

Συνδέοντας το gadget με το κινητό βλέπουμε άμεσα τι άσκηση έχουμε κάνει όλη την ημέρα και το αποτέλεσμά τηςΜπορεί να δεις τους σφυγμούς της καρδιάς σου και να εποπτεύεις τον οργανισμό σου στο πως αντιδρά στην άσκησηΟρισμένα λειτουργούν και το βράδυ δίνοντας την δυνατότητα να επιβλέπουμε την ποιότητα ύπνοΕπιπρόσθετη λειτουργεία είναι σε μερικά και οι εισερχόμενες κλήσεις

Τα activity trackers, βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα που πωλούνται είδη τεχνολογίας αλλά και διαδικτυακά, ενώ οι τιμές τους ξεκινάνε στα 20€!

Keywords
Τυχαία Θέματα