«Οι φόροι εξαφανίζουν τις αυξήσεις»!

«Οι φόροι εξαφανίζουν τις αυξήσεις»!18.01.2018ΝΔ

Ο Κυριάκος στηλίτευσε, μιλώντας στο ΕΒΕΑ, την κυβερνητική πολιτική με χαράτσια και εισφορές

Πολλές φορές δεν συμφέρει καν να πας να δουλέψεις ή δεν συμφέρει να πάρεις αύξηση, διότι τελικά θα κληθείς να πληρώσεις περισσότερο φόρο και περισσότερες εισφορές»! Με αυτή τη φράση ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να δείξει το τεράστιο βάρος που δημιουργούν οι φόροι

και οι ασφαλιστικές εισφορές στους εργαζομένους, προκαλώντας «στρεβλώσεις στην πραγματική αγορά εργασίας», όπως είπε.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, όπου έκανε λόγο για «πάρα πολύ σημαντική επικάλυψη» μεταξύ των προτάσεων που έχει διατυπώσει το ΕΒΕΑ για την περίοδο 2018-2022 και των θέσεων που έχει προτάξει κατά καιρούς η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά.

«Αν έπρεπε να συμπυκνώσω αυτές τις θέσεις σε δύο προτάσεις, θα έλεγα ότι ο τελικός μας στόχος είναι προφανώς οι επενδύσεις και η ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την κοινωνική αλληλεγγύη» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, υπογραμμίζοντας ότι «το μέσο για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο δεν μπορεί να είναι άλλο από τις μεταρρυθμίσεις, αλλά και τους μειωμένους φόρους και τις μειωμένες εισφορές».

Κατηγόρησε δε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει μια συνταγή να υπερφορολογεί ό,τι έχει μείνει από την παραγωγική Ελλάδα για να ακολουθεί μια πολιτική επιδομάτων, «η οποία δημιουργεί κομματικές εξαρτήσεις και η οποία εθίζει μεγάλα τμήματα της οικονομίας μας σε μια λογική ότι πάντα θα υπάρχει το κράτος, που θα μπορεί να σε βοηθήσει με ένα επίδομα επιβίωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα