Μητσοτάκης: Το 2018, έτος πολιτικής αλλαγής!

Μητσοτάκης: Το 2018, έτος πολιτικής αλλαγής! 11.01.2018ΝΔ

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση από τον αρχηγό της Ν.Δ. κατά την περιοδεία του στην Πιερία

Χρονιά μεγάλης πολιτικής αλλαγής χαρακτήρισε το 2018 ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε χθεσινή ομιλία του στη Βροντού Πιερίας, τονίζοντας ότι έπειτα από οκτώ χρόνια κρίσης οι πολίτες αξίζουν «κάτι καλύτερο από τη σημερινή κυβέρνηση» και πως ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα μεταφέρουν αυτό το «μήνυμα αισιοδοξίας» σε κάθε γωνιά της Ελλάδος «μέχρι να γίνουν εκλογές,

όποτε κι αν γίνουν οι εκλογές».

Ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος συμπλήρωσε χθες, όπως είπε, δύο χρόνια στην ηγεσία του κόμματος, έφτασε οδικώς στην Πιερία, καθώς ακυρώθηκε η πτήση του από Αθήνα εξαιτίας της ομίχλης που τύλιξε και χθες το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Καθ’ οδόν για την Πιερία ο κ. Μητσοτάκης σταμάτησε στην εθνική οδό, στο ύψος της Λαμίας, για καφέ και εκεί συνάντησε τον Μανώλη Γλέζο, μια συνάντηση που κοινοποίησε μάλιστα ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισκέφτηκε το Αιγίνιο, τον Κολινδρό, ενώ στον πεζόδρομο της Κατερίνης περπάτησε και συνομίλησε με καταστηματάρχες, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν για να κρατήσουν όρθιες τις επιχειρήσεις τους.

Στη Βροντού ο κ. Μητσοτάκης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση, τονίζοντας ότι οι πολίτες αξίζουν «κάτι καλύτερο από τη σημερινή κυβέρνηση», λέγοντας ότι κάνει τα αντίθετα από όσα προεκλογικά είχε υποσχεθεί, και αναφέρθηκε και στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. «Ματώνει η αριστερή τους συνείδηση, αλλά ψηφίζουν τα πιο σκληρά μνημονιακά μέτρα» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Αξιοσημείωτη ήταν η υποδοχή που επιφύλαξε στον κ. Μητσοτάκη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος τον υποδέχτηκε στο Λιτόχωρο και του ευχήθηκε την επόμενη φορά που θα επισκεφτεί την περιοχή να το κάνει ως πρωθυπουργός.
Σήμερα ο κ. Μητσοτάκης θα συνεχίσει την περιοδεία του σε περιοχές του νομού Πέλλας.

Φανή Χαρίση

Keywords
Τυχαία Θέματα