Μητέρα εγκατέλειψε νεογέννητο έξω από νηπιαγωγείο

Μητέρα εγκατέλειψε νεογέννητο έξω από νηπιαγωγείο07.12.2017Ρεπορτάζ

Αναζητείται από τις κάμερες ασφαλείας στο Μαρούσι

Σοκ έχει προκαλέσει η απάνθρωπη απόφαση μιας μητέρας να εγκαταλείψει το νεογέννητο αγοράκι της έξω από ένα νηπιαγωγείο, στο Μαρούσι, το πρωί της Τρίτης. Το μόλις λίγων ημερών βρέφος εντόπισε τυλιγμένο μέσα σε κουβέρτες στις 7.30 το πρωί η νηπιαγωγός, που έφτασε στο κτίριο για να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, ώστε να υποδεχτεί τους μαθητές της.

Εκπληκτη αντίκρισε στην είσοδο του νηπιαγωγείου εκτεθειμένο στο τσουχτερό κρύο το αγοράκι και αμέσως

το πήρε στην αγκαλιά της και το μετέφερε στο εσωτερικό του κτιρίου, όπου ήταν ήδη αναμμένο το καλοριφέρ, για να ζεσταθεί.

Στη συνέχεια η νηπιαγωγός ενημέρωσε τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Αμαρουσίου, την Αστυνομία αλλά και το Χαμόγελο του Παιδιού, οι οποίοι έσπευσαν να παραλάβουν το άτυχο μωράκι, ενώ το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το αγοράκι, παρά την ταλαιπωρία που είχε περάσει, ήταν καλά στην υγεία του. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο το νεογέννητο εγκαταλείφτηκε, αν και οι αστυνομικοί εξετάζουν τα σενάρια οι γονείς του να μην είχαν την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσουν ή να είναι καρπός ενός παράνομου έρωτα.

Σε πρώτη φάση, πάντως, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του βρέφους. Για τον λόγο αυτό εξετάζουν τα πλάνα από τις κάμερες ασφαλείας των κτιρίων που βρίσκονται κοντά στο σχολείο. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να μην ήταν τυχαία η επιλογή του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου. Εκτιμούν, δηλαδή, ότι πιθανότατα η μητέρα γνώριζε ότι οι νηπιαγωγοί του σχολείου θα φρόντιζαν το αγοράκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα