Και ο Τσίπρας στους σέξι ηγέτες του κόσμου

Και ο Τσίπρας στους σέξι ηγέτες του κόσμου20.12.2017Πρόσωπα

Πρώτος στη λίστα με τους 200 ο Τζαστίν Τριντό και τελευταίος ο Κιμ Γιονγκ Ουν

Είναι νέος, είναι και ωραίος ή ακριβέστερα... σέξι! Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα, που κατέκτησε την 11η θέση ανάμεσα στους πιο σέξι ηγέτες στον κόσμο! Μπορεί να τον πέρασαν άλλοι επικεφαλής κρατών, όπως ο Καναδός Τζαστίν Τριντό και ο Εμανουέλ Μακρόν, ωστόσο η θέση που κατέλαβε ο Ελληνας πρωθυπουργός, σε μια λίστα μάλιστα που αριθμεί 200 ηγέτες, είναι αναμφίβολα ζηλευτή.

Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν εξίσου καλά για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, που κατέκτησε την τρίτη θέση από το τέλος (197), σύμφωνα με τη λίστα της εταιρίας δημοσίων σχέσεων JD and Kate Industries, που διατηρεί την ιστοσελίδα hottestheadsofstate.com και κάθε χρόνο δημοσιεύει την κατάταξη των πιο «καυτών» ηγετών.

Στην πρώτη θέση φιγουράρει ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζαστίν Τριντό, ένας από τους νεότερους και κατά γενική ομολογία γοητευτικότερους άνδρες της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής. Στη δεύτερη θέση συναντάμε μια γυναίκα, την 37χρονη Νεοζηλανδή πρωθυπουργό Τζασίντα Αρντνερν, που εξελέγη επικεφαλής του κόμματός της επτά εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Οκτωβρίου, τις οποίες κέρδισε.

Την ακολουθούν στην τρίτη, στην τέταρτη και την πέμπτη θέση ο βασιλιάς του Μπουτάν, Τζίγμε Κέζαρ Νάμγκιελ Γουάνγκτσουκ, ο Λατίνος γόης Ενρίκε Νιέτο από το Μεξικό και ο Αϊτινός πρόεδρος Ζονοβέλ Μουαζέ.

Ο Μακρόν έπεται στην έκτη θέση και τη δεκάδα συμπληρώνουν η πρόεδρος της Κροατίας Κολίντα Γκραμπάρ Κιτάροβιτς, ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος Μουν Τζάε-ιν, ο Αλβανός πρωθυπουργός Εντι Ράμα και ο Ισλανδός ομόλογός του Μπγιάρνι Μπενέντικτσον. Αξίζει να αναφέρουμε ότι εξίσου ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι τελευταίες θέσεις της λίστας, με τον Κύπριο Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη να καταλαμβάνει την 185η θέση, κάτι που όμως μάλλον δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα, αφού όπως έχει δηλώσει δεν είναι μέσα στις επιδιώξεις του να είναι αρεστός.

Στην τελευταία θέση ανάμεσα στους 199 σέξι ηγέτες βρίσκεται ο Βορειοκορεάτης Κιμ Γιονγκ Ουν, ενώ στην προτελευταία ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, πρώην πρόεδρος της Ζιμπάμπουε.

Keywords
Τυχαία Θέματα