Εξελίξεις εντός του 2018 για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Εξελίξεις εντός του 2018 για τις γερμανικές αποζημιώσεις22.11.2017Πρόσωπα

Προαναγγελία από τον Βούτση

Εξελίξεις στο θέμα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων-επανορθώσεων εντός του 2018 προανήγγειλε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, έπειτα από συνάντηση που είχε χθες με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο κ. Παυλόπουλος επισκέφθηκε τη Βουλή με αφορμή τη γιορτή των Ενόπλων Δυνάμεων

και την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη και, όπως γνωστοποίησε η Προεδρία της Βουλής, συζήτησε με τον κ. Βούτση το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, οι οποίες, όπως έχει πολλές φορές πει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραμένουν νομικώς ενεργές και επιδιώξιμες.

«Εχει γίνει πολύ σοβαρή δουλειά από ελληνικής πλευράς και στον κατάλληλο χρόνο και με τις κατάλληλες προϋποθέσεις και διαδικασίες, βλέποντας όμως μπροστά μας για τον αμέσως επόμενο χρόνο, θα επανέλθει αυτό το ζήτημα με τη σοβαρότητα που χρειάζεται» φέρεται ότι είπε στον κ. Παυλόπουλο ο Νίκος Βούτσης.

Αναθεώρηση

Οι δύο άνδρες συζήτησαν επίσης το θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης και το θέμα των πρόσφατων καταστροφικών πλημμυρών και εξήραν τον ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων και τη συμμετοχή τους στη βοήθεια του τοπικού πληθυσμού.
Μετά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής, ο κ. Παυλόπουλος «έσπασε» το πρωτόκολλο και βρέθηκε στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών για να πει μια «καλημέρα» στους δημοσιογράφους. Θυμήθηκε έτσι τις ημέρες που ήταν υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα