Αγώνας αγάπης

Αγώνας αγάπης14.11.2017Πρόσωπα

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ για ανακαίνιση των δύο παιδιατρικών μονάδων

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του ΟΠΑΠ να συμμετάσχουν στη δράση και την ειδική εφαρμογή «Ομάδα προσφοράς», στο πλαίσιο του 35ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, ήταν εντυπωσιακή.

Συνολικά

201.756 χρησιμοποίησαν την ανανεωμένη εφαρμογή και είχαν τη δυνατότητα να ενισχύσουν για τέταρτο συνεχόμενο έτος το έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού».

Από το σύνολο των φετινών δράσεων συγκεντρώθηκαν 3.642.845 ευρώ εικονικής προσφοράς, τα οποία ο ΟΠΑΠ μετέτρεψε αυτόματα σε οικονομική ενίσχυση.

Αυτή αποτελεί μέρος της συνολικής επένδυσης της εταιρίας για την ανακαίνιση των δύο νοσοκομείων, που υλοποιείται από το 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ. Πόλος έλξης κόσμου ήταν για ακόμη μία χρονιά το κεντρικό περίπτερο του ΟΠΑΠ στο χωριό των χορηγών. Για κάθε φωτογραφία ο ΟΠΑΠ προσέφερε επιπλέον 2 ευρώ στο έργο ανακαίνισης. Μεταξύ άλλων, παρευρέθησαν οι αθλητές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods Θανάσης Αντετοκούνμπο και Κένι Γκάμπριελ, της ΚΑΕ ΑΕΚ Τσινεμέλου Ελονού και Νίκος Ρογκαβόπουλος και ο παραολυμπιονίκης Γιάννης Κωστάκης.

Ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Ντάμιαν Κόουπ, μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Με αφορμή τον Μαραθώνιο, καταφέραμε να κινητοποιήσουμε χιλιάδες ανθρώπους. Μέχρι στιγμής έχουμε ανακαινίσει το 40% των δύο νοσοκομείων και συνεχίζουμε το φιλόδοξο έργο μας».

Ο επικεφαλής Εταιρικών Υποθέσεων του ΟΠΑΠ Οδυσσέας Χριστοφόρου ανέφερε ότι «ο ΟΠΑΠ αποδεικνύει για ακόμη μία φορά έμπρακτα ότι είναι στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας και οικονομίας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι», ενώ ο chief customer officer του ΟΠΑΠ Πετρ Ματεγιόφκι σημείωσε: «Είμαι πολύ ευτυχής που είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα, την ομάδα προσφοράς για τα παιδιά».

Keywords
Τυχαία Θέματα