Αυτός είναι ο νεαρός «δράκος» των Αμπελοκήπων

Αυτός είναι ο νεαρός «δράκος» των Αμπελοκήπων27.12.2017Αστυνομικά

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις για τη δράση του νεαρού «δράκου», ο οποίος εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είχε μετατραπεί σε εφιάλτη για τις γυναίκες που περπατούσαν στους δρόμους των Αμπελοκήπων.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς... προτιμούσε τις κοπέλες που φορούσαν κολάν και ψηλοτάκουνες γόβες. Μετά την προφυλάκιση του 25χρονου προγραμματιστή,

δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του. Πρόκειται για τον Στάμο Αναστάσιο-Θεοδόσιο του Ιωάννη και της Αικατερίνης, γεννηθέντα στις 22/2/1992 στην Αθήνα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς κατ' εξακολούθηση και απόπειρα βιασμού.

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί μία από τις καταθέσεις των θυμάτων του. Πρόκειται για μία 26χρονη, η οποία δέχθηκε την επίθεση μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της. «Ξαφνικά, μόλις ενάμισι μέτρο από την πόρτα της πολυκατοικίας, με έπιασε από τον λαιμό και προσπαθούσε να με ρίξει κάτω.

Παράλληλα, ένιωσα το χέρι του να προσπαθεί να μου βγάλει το κολάν και να με θωπεύει. Μόλις έβαλα τις φωνές και αφού μου είχε τραβήξει το ρούχο μου, έφυγε τρέχοντας στην αντίθετη κατεύθυνση, καθώς ήδη κάποιοι γείτονες είχαν βγει στα μπαλκόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα