ΣΟΚ: Κινέζος ριψοκίνδυνος νεαρός πέφτει από ουρανοξύστη με την κάμερα του να τον καταγράφει (Βίντεο)

Ένας ριψοκίνδυνος νεαρός από την Κίνα προσπάθησε να κρεμαστεί στο κενό ευρισκόμενος στην ταράτσα κτηρίου 62 ορόφων. Μάλιστα κατέγραφε την πράξη του και σε βίντεο το οποίο θα ανέβαζε μετά στα κοινωνικά δίκτυα. Αυτή ήταν και η τελευταία του απόπειρα.

Ο Wu Yongning ήταν άλλος ένας νεαρός που διακινδύνευε την ζωή του με το να κάνουν κόλπα σε μεγάλα ύψη για εντυπωσιασμό, αφού κατέγραφαν τις προσπάθειες τους σε βίντεο και τα ανέβαζαν στα κοινωνικά δίκτυα, «απολαμβάνοντας» την δημοσιότητα.

Ο νεαρός κινέζος έκανε το ίδιο και τώρα ευρισκόμενος στην κορυφή ενός ουρανοξύστη 62 ορόφων. Το βίντεο δείχνει τον 26-χρονο, γνωστό ως «first rooftopper», να κάνει έλξεις στον 62ο όροφο ενός κτηρίου στην πόλη Changsha, της επαρχία Huan της Κίνας, αλλά στη συνέχεια να προσπαθεί απεγνωσμένα να ανέβει στην ταράτσα. Ξαφνικά, καθώς η δύναμή τον εγκατέλειψε, τα χέρια του γλίστρησαν και έπεσε σε μια βεράντα 30 μέτρα πιο κάτω.

Το βίντεο της τραγωδίας λήφθηκε από μια κάμερα που ο Wu είχε τοποθετήσει σε ένα άλλο μέρος του κτιρίου για να καταγράψει την προσπάθεια του, για 217η φορά στη ζωή του.

Το ατύχημα συνέβη πριν από ένα μήνα, αλλά ο θάνατος του ήρθε στο φως στις 8 Δεκεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεαρός άνδρας επιτέθηκε σε παππού και αυτός τον… ξάπλωσε (Βίντεο)

Βραζιλία: Λίντσαραν νεαρό που έκλεψε μηχανή (Σκληρό βίντεο)

Τραγικό δυστύχημα στην Κίνα – Αυτοκίνητο εκτοξεύει στον αέρα δικυκλιστή (Σκληρό βίντεο)

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα