Μαφιόζικη εκτέλεση: «Γάζωσαν» με καλάσνικοφ τον βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκο (Εικόνες)

Δολοφονημένος στο αυτοκίνητο του στην περιοχή του Χαϊδαρίου εντοπίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι έστησαν ενέδρα στον Στεφανάκο και τον γάζωσαν με Καλάσνικοφ. Η δολοφονική επίθεση σημειώθηκε λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha ο Βασίλης Στεφανάκος είχε μόλις βγει από το αυτοκίνητό του τη στιγμή που οι δράστες εξαπέλυσαν εναντίον του βροχή από σφαίρες, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει εγκαίρως.

Ο

Βασίλης Στεφανάκος, ο φερόμενος «νονός των νονών», ο «αρχηγός της Greek Mafia», ο «φίλος των Πυρήνων», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς οι διωκτικές αρχές, είχε πλούσιο «βιογραφικό», σύμφωνα με τον eleftherostypos.gr.

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό.

Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σύσταση συμμορία, εκβιάσεις και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τελευταία καταδίκη του ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2006 (σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για τη μεγάλη υπόθεση με τους 44 κατηγορούμενους για προστασία και λαθρεμπόριο που πιάστηκαν το 2002).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τελευταίο «αντίο» στον Τζίμη Πανούση – Πλήθος επώνυμων στην κηδεία (pics)

«Ντου» του Ρουβίκωνα στο ΥΠΟΙΚ – Έφτασαν μέχρι το γραφείο του Τσακαλώτου

Έκρηξη σε λεωφορείο του ΟΑΣΑ – «Έσκασε» ο κινητήρας στην Πατησίων (Εικόνες)

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα