Λεβέντης κατά Τσίπρα: «Μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία»

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό ότι «μπορεί να πουλήσει ακόμα και την Ακρόπολη για να μείνει στην εξουσία λίγο ακόμα».

«Οι άνθρωποι που νιώθουν ότι δεν

θα επανεκλεγούν θα κάνουν τα πάντα» επιχειρηματολόγησε ο κ. Λεβέντης και πρόσθεσε: «Ο κίνδυνος για την Ελλάδα είναι ο Τσίπρας με την αρχομανία του και την εμμονή του σε πράγματα που δεν γίνονται».

Από τα βέλη του δεν γλίτωσαν ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον οποίο είπε ότι «αποτελεί κίνδυνο με την αλαζονεία του ότι η αυτή η οικογένεια βγάζει πρωθυπουργούς» αλλά ούτε και η Φώφη Γεννηματά για την οποία είπε ότι «της γίνεται δημοσκοπική προώθηση για να γίνει δεκανίκι του Μητσοτάκη. Πέστε μου ένα άτομο καινούργιο που πάει στο ΠΑΣΟΚ».

Όσον αφορά, δε, την επίσκεψη Ερντογάν απέδωσε τις προκλήσεις του στα προβλήματα που έχει στο εσωτερικό της χώρας προσθέτοντας ότι «ο Τούρκος καταλαβαίνει μόνο αν πάρουμε τα μαχητικά F-35».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντοκουμέντο – Δείτε πως έγινε το μίνι διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Ερντογάν-Αμανατίδη στην Κομοτηνή (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απάντηση Τσίπρα σε Ερντογάν από το Βελιγράδι: «Μόνο με διεθνείς συμβάσεις όπως της Λωζάνης, μπορούμε να ζήσουμε ειρηνικά στα Βαλκάνια» (pics)

ΑΚΟΜΑ: Κουμουτσάκος κατά κυβέρνησης: «Η επίσκεψη Ερντογάν δεν θεράπευσε, τραυμάτισε»

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα