Ανησυχία στο Αίγιο – Σπείρα χτυπά πρακτορεία ΟΠΑΠ και περίπτερα

Πονοκέφαλο έχει προκαλέσει στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας η διπλή διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης σε ένα πρακτορείο του ΟΠΑΠ και σε ένα περίπτερο στην περιοχή Καμάρες, καθώς δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους ίδιους δράστες που είχαν «χτυπήσει» άλλο ένα πρακτορείο την τελευταία ημέρα του Αυγούστου.

Οι διαρρήκτες παραβίασαν την κεντρική είσοδο του πρακτορείου ενός 59χρονου και «σήκωσαν» ολόκληρο το χρηματοκιβώτιο που, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, είχε μέσα μετρητά ύψους 15.000 ευρώ, κοσμήματα

αξίας 5.000 ευρώ και διάφορα προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Προφανώς, είχαν μαζί τους κάποιο όχημα στο οποίο το φόρτωσαν και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι η διάρρηξη ήταν έργο της ίδιας σπείρας που διέρρηξε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου ένα περίπτερο στις Καμάρες και, σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια, έκλεψαν 100 πακέτα και συσκευασίες τσιγάρων και καπνών, εισιτήρια της αστικής συγκοινωνίας, ένα φορητό υπολογιστή και το καταγραφικό μηχάνημα που ήταν συνδεδεμένο με τις εξωτερικές κάμερες του περιπτέρου, συνολικής αξίας 6.250 ευρώ.

Το ότι στις Καμάρες δρα οργανωμένη σπείρα διαρρηκτών, ενισχύεται από το γεγονός ότι από εκεί είχε κλαπεί στις 30 Αυγούστου ένα αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την διάρρηξη ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ στα Σελιανίτικα Αιγιαλείας την επόμενη ημέρα, με λεία μόλις 150 ευρώ.

Το όχημα βρέθηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στη Ροδοδάφνη Αιγιαλείας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη, αφού πρώτα εξετάστηκε για δακτυλικά αποτυπώματα. Για όλα τα περιστατικά έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για διακεκριμένη κλοπή σε βάρος αγνώστων.

Διαβάστε επίσης: Στη φυλακή η Βίκυ Σταμάτη για να δει τον Τσοχατζόπουλο

BLUE SKY | Τα καλύτερα έρχονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα