Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακή γιορτή στη Ζάκυνθο – ΒΙΝΤΕΟ

14:49 6/11/2017 - Πηγή: Armynow

Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από την επίδειξη που πραγματοποίησαν στο λιμάνι της Ζακύνθου οι ομάδες ΖΕΥΣ και ΔΑΙΔΑΛΟΣ παρουσία πλήθους κόσμου.

Στα πλαίσια του εορτασμού των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ – Προστάτες της Πολεμικής μας Αεροπορίας – η διάσημη σε όλο τον κόσμο ομάδα επίδειξης ΖΕΥΣ πραγματοποίησε εντυπωσιακό πτητικό πρόγραμμα την Κυριακή και ώρα 12 το μεσημέρι στο Λιμάνι Ζακύνθου.

Οι ριψοκίνδυνες φιγούρες των μαχητικών πάνω από το λιμάνι της Ζακύνθου έκαναν τον κόσμο να επευφημεί, ενώ δεν ήταν λίγοι οι ανυποψίαστοι που κοιτούσαν ψηλά στον ουρανό με αμηχανία

για να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει.

Οι ομάδες Τ-6 «Δαίδαλος» και DEMO F-16 «ΖΕΥΣ» προκάλεσαν ενθουσιασμό στους μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν για το λόγο αυτό στο Ηρώο των Πεσόντων (μόλος Αγίου Νικολάου) αντιδρώντας το ίδιο αυθόρμητα με «μπράβο» και χειροκροτήματα.

Αρχικά, το αεροπλάνο της Ομάδας Τ-6 «Δαίδαλος» εντυπωσίασε με τις φιγούρες που πραγματοποίησε, δημιουργώντας συναισθήματα ενθουσιασμού στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι με τα κινητά τους τηλέφωνα φωτογράφιζαν και κατέγραφαν κάθε ενέργεια που έκανε στον αέρα ο Σμηναγός, κ. Κώστας Πεχλιβάνης.

Η αεροπορική επίδειξη συνεχίστηκε λίγες ώρες αργότερα με το F-16 της Ομάδος DEMO. Το θέαμα που ακολούθησε αποζημίωσε τους Ζακυνθινούς, που διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι ότι η Πολεμική μας Αεροπορία διαθέτει πιλότους ικανούς και άξιους, που είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε απειλή στους αιθέρες. Πιλότος στο F-16 ήταν ο επισμηναγός, κ. Γιώργος Παπαδάκης.

Ο Δήμαρχος Ζακύνθου, κ. Παύλος Κολοκοτσάς, κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του έδωσε τα εύσημα στους πιλότους και τόνισε πως με αυτούς η Πατρίδα μας δεν έχει να φοβάται απολύτως τίποτα, ενώ στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας Αντιπτέραρχο, κ. Χρήστο Χριστοδούλου, που επέλεξε τη Ζάκυνθο για να λάβει χώρα αυτή η εντυπωσιακή επίδειξη.

Πηγή: zantepress24.gr

The post Πολεμική Αεροπορία: Εντυπωσιακή γιορτή στη Ζάκυνθο – ΒΙΝΤΕΟ appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα