Ίμια: Οι Τούρκοι μας δοκιμάζουν. Εμείς τι κάνουμε;

19:51 17/1/2018 - Πηγή: Armynow

Ίμια: Οι Τούρκοι κάθε χρόνο μας δοκιμάζουν. Θέλουν να δουν ώσπου είμαστε έτοιμοι να φτάσουμε. Η Αθήνα τι κάνει;

Πέρυσι είχαμε την προκλητική «κρουαζιέρα» των Στρατηγών γύρω από τα Ίμια, φέτος οι Τούρκοι «παρακάλεσαν», προκάλεσαν και «πέτυχαν» το ναυτικό ατύχημα.

Ευτυχώς χωρίς σοβαρότερες εξελίξεις.

Είναι πολύ πιθανό πως οι Τούρκοι δεν πάνε στην τύχη σε ότι αφορά την ένταση στα Ίμια. Αντίθετα μας «ζυγίζουν».

Θέλουν να

δουν μέχρι που έχουν εξουσιοδότηση να φτάσουν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που είναι βέβαιο πως έχουν και την ισχύ και το σθένος να τους διδάξουν ένα πολύ χρήσιμο μάθημα για τους ψευτοτσαμπουκάδες τους αν κληθούν να το πράξουν.

Το ερώτημα είναι η κυβέρνηση τι κάνει.

Η περίοδος πάντως δίνει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να συγκληθεί ένα συμβούλιο πολιτικών Αρχηγών για τα Εθνικά Θέματα που θα πάρει αποφάσεις, που θα κάνει σαφές στην γειτονική χώρα μέχρι που είναι έτοιμη να φτάσει η Ελλάδα πέρα από τα ωραία λόγια που ακούμε στα μπαλκόνια.

Αυτό βέβαια αν έχει σκοπό να πάρει την πρωτοβουλία και να μην τρέχει πίσω από τον Σουλτάνο που αρέσκεται στο να εξάγει την ένταση του στο Αίγαιο και στο τέλος όταν γίνεται καμία «στραβή» να μιλάει για «μεμονωμένα περιστατικά» «ατίθασων» αξιωματικών, δικαιολογία που ειδικά στην Πολεμική Αεροπορία έχουν βαρεθεί να ακούν από τους ομολόγους τους εδω και πολλά χρόνια.

The post Ίμια: Οι Τούρκοι μας δοκιμάζουν. Εμείς τι κάνουμε; appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα