Έφυγε από την Πολεμική Αεροπορία και διαπρέπει

15:01 3/1/2018 - Πηγή: Armynow

Αν η πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ ενδιαφέρεται πράγματι για το προσωπικό πρέπει να διαβάσει αυτό το άρθρο για τον άνθρωπο που άφησε την Πολεμική Αεροπορία και διαπρέπει.

Προφανώς ανάλογες ιστορίες υπάρχουν και με στελέχη του Σ.Ξ. και του Π.Ν.

Το θέμα είναι αν ενδιαφέρεται κανείς στο ΥΠΕΘΑ να πείσει το Μαξίμου και το ΥΠ.ΟΙΚ. πως αν θέλουν να λένε «είναι δίκαιο και το κάναμε πράξη» στις Ένοπλες Δυνάμεις πρέπει να αλλάξουν πολλά στην διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού για να κρατήσουν τους καλύτερους και να μην τους «ξοδεύουν».

Ο ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΥΑΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ ΛΑΠΠΑΣ ΣΤΗΝ «Ε»Δουλειά εξ… ουρανού*Διδάσκει αεροναυπηγική, φέρνει κάθε χρόνο δεκάδες εκπαιδευόμενους στην Ελλάδα, μιλάει για τη μεγάλη «πίτα», τις ανάγκες για πιλότους και την εναλλακτική χρήση των αεροδρομίων της χώρας

Πριν λίγο διάστημα πήρε τηλέφωνο τον Σταύρο Θεοδωράκη και του έδωσε ραντεβού στο αεροδρόμιο της Καβάλας.

«Έλα να σου δείξω πώς η χώρα μας μπορεί να αναπτύξει μια νέα επιχειρηματικότητα γύρω από την εκπαίδευση των νέων πιλότων» του είπε, εξηγώντας του τις ευκαιρίες βάσει αριθμών, τη δυναμική της Ελλάδας, τις ιδανικές καιρικές συνθήκες και τη ζήτηση από το εξωτερικό με τον Έλληνα πολιτικό να εντυπωσιάζεται.

Διαβάστε την συνέχεια στην πηγή: ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

The post Έφυγε από την Πολεμική Αεροπορία και διαπρέπει appeared first on ArmyNow.Net.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έφυγε, Πολεμική Αεροπορία,efyge, polemiki aeroporia