ΣΥΠΑ: Συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής

Τρόφιμα, είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα αποφάσισε να συγκεντρώσει για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής ο Σύλλογος Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Αττικής.

Συγκεκριμένα:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε να εκφράσει την αλληλεγγύη του στους πλημμυροπαθείς συνανθρώπους μας της Δυτικής Αττικής συγκεντρώνοντας τρόφιμα (ξηρά, τυποποιημένα μη ευαλοίωτα), είδη προσωπικής υγιεινής και ρούχα.

Η συγκέντρωση των παραπάνω ειδών θα γίνει στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας στα γραφεία

του Συλλόγου μας και τις κατά τόπους υπηρεσίες.

Θεωρούμε ότι διευκολύνει την διαδικασία να αναλάβει σε κάθε υπηρεσία κάποιος συνάδελφος ως υπεύθυνος, για να συντονίσει τη συγκέντρωση των προσφερόμενων ειδών. Κατόπιν όλα τα είδη θα συγκεντρωθούν στα γραφεία του Συλλόγου μας και θα παραδοθούν οργανωμένα στον Σύλλογο των Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας – Ασπροπύργου – Μάνδρας – Ειδυλλίας, ο οποίος μπορεί ως εγγύτερος Σύλλογος να τα κατανείμει καλύτερα.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να ανταποκριθούν άμεσα.

Ταυτόχρονα ενώνουμε την φωνή μας με τα Σωματεία της περιοχής και διεκδικούμε:

Άμεσα μέτρα προστασίας για τη στέγαση, τη σίτιση, την ένδυση όσων έχουν ανάγκη.Να ολοκληρωθεί άμεσα η καταγραφή των ζημιών και να αποζημιωθούν στο σύνολο τους (100%) οι καταστροφές που υπάρχουν στην περιουσία του λαού της περιοχής και στις μικρές επιχειρήσεις.Κανείς εργαζόμενος να μη χάσει τη δουλειά του. Κανείς εργαζόμενος που έχει πληγεί ή αδυνατεί να φτάσει με ασφάλεια στο χώρο δουλειάς του να μη θεωρηθεί αδικαιολόγητος απών από την εργασία του.Πάγωμα των χρεών σε εφορία, ΟΑΕΕ, τράπεζες, χωρίς προσαυξήσεις και τόκους για τους πληγέντες. Να σταματήσουν άμεσα οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης.Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για τους πληγέντες. Καμία διακοπή νερού, ρεύματος και τηλεφώνου σε εργατικές και λαϊκές οικογένειες που έχουν χρέη.Άμεσος σχεδιασμός, γενναία χρηματοδότηση και υλοποίηση εκτεταμένων αντιπλημμυρικών έργων με ευθύνη του κράτους.»

The post ΣΥΠΑ: Συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα