Συνάντηση Προέδρου της ΚΕΔΕ με τον Κυβερνήτη της πόλης Zhao Yang

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Κίνα, επισκέφθηκε το Πρότυπο Λύκειο της πόλης Zhao Yang, που είναι ο μεγαλύτερος Δήμος του Πεκίνου όπου συναντήθηκε με 900 μαθητές και τους μοίρασε αναμνηστικά δώρα.

Στο περιθώριο της επίσκεψης συζήτησε με τον διευθυντή του σχολείου για θέματα εκπαιδευτικής φύσεως, την προοπτική αδελφοποίησης του σχολείου με τη σχολή Αναβρύτων στο Δήμο Αμαρουσίου αλλά και ζητήματα που σχετίζονται με πολιτιστικές ανταλλαγές

που μπορούν να γίνουν μεταξύ των σχολείων Ελλάδας και Κίνας.

Ακολούθως συναντήθηκε με τον Κυβερνήτη W. How, στο δημαρχείο της πόλης Zhao Yang , ο οποίος του επεφύλαξε θερμή υποδοχή. Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων του Δήμου M. Chunxue, ο Αν. Διευθυντής του Δήμου H. Wenjuan, o Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων T.Linkun, ο Διευθυντής της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης L.Xuejun και το μέλος του ΔΣ του Δήμου W.Xining.

Στην ατζέντα της συζήτησης τέθηκαν θέματα που σχετίζονται με τη συνεργασία των δύο χωρών σε τομείς όπως ο πολιτισμός, ο ιατρικός τουρισμός με έμφαση στην ιατρική περίθαλψη ηλικιωμένων, η παιδεία μέσω αδελφοποιήσεων σχολείων αλλά και ανταλλαγής μαθητών κατά την καλοκαιρινή περίοδο. Παράλληλα συζητήθηκε η προοπτική διοργάνωσης έκθεσης για την προβολή της χώρας μας καθώς και η διοργάνωση επίσκεψης Ελλήνων στο ολυμπιακό στάδιο του Πεκίνου «η φωλιά του πουλιού».

The post Συνάντηση Προέδρου της ΚΕΔΕ με τον Κυβερνήτη της πόλης Zhao Yang appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα