Σύγκρουση Τσοχατζόπουλου -Πολάκη για τη Σταμάτη: «Είσαι φασίστας» -«Είσαι σάπιος»

Στα άκρα έφτασε χθες η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τους δύο άνδρες να χρησιμοποιούν βαρύτατες εκφράσεις εκατέρωθν

Η αρχή έγινε από τον κ. Τσοχατζόπουλος ο οποίος με επιστολή του στον πρωθυπουργό χαρακτηρίζει τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας «άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο

φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς». Αφορμή το σχόλιο Πολάκη στην πρόσφατη φωτογραφία της Βίκυς Σταμάτη: «Είδα τη φωτογραφία με το προτεταμένο μεσαίο δάχτυλο της (κυρίας) Σταμάτη και μου ‘ρθε στο μυαλό η εξής λεζάντα:

«Όταν το φτωχό νυμφίδιο αφού γίνει τσουλί, τα χάνει ολα και (ξανα)μπαίνει φυλακή, χαιρετάει όπως έμαθε να φέρεται προς το «λαουτζίκο» όταν ηταν στο δευτερο κλεψιμέικο στάδιο της ασήμαντης και άχρηστης ύπαρξης της».

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο πρώην υπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Κύριε πρωθυπουργέ,

Όσο διατηρείτε ακόμη στην αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ως θεσμικά αρμόδιο Υπουργό Προστασίας της Δημόσιας Υγείας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης – αυτόν τον άνανδρο-χυδαίο- υβριστή και λασπολόγο, πρόσφατο υπόγειο φασιστικό προϊόν της νέας Αριστεράς κ. Πολλάκη, που παρανομεί ενάντια σε μια μάνα ανήλικου παιδιού και συζύγου μου και που έδρασε εναντίον τους, ακραία, παρανομώντας υπόγεια με τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες των παρεξουσιών του και του παρασκηνίου και τσαλαπάτησε με τα φασιστικά άρβυλα του ο ίδιος προσωπικά το εγγυημένο συνταγματικά, νομοθετικά, ευρωπαϊκά και ελληνικά δικαίωμα προστασίας κάθε Ελληνίδας μάνας και του ανήλικου παιδιού της από την Πολιτεία, τούτο οδηγεί –χρεώνεται αντικειμενικά και παράγει διαρκή τρομοκρατικό χαρακτήρα, δολιοφθορά και υπονόμευση της δημοκρατίας και των θεσμών της Πατρίδας μας, αλλά και της αξιοπρέπειας και της τιμής του Ελληνικού λαού».

Πολάκης: Είσαι σάπιος

Βεβαίως ο κ. Πολάκης δεν άφησε αναπάντητα τα όσα του καταλογίζει ο Α. Τσοχατζόπουλος και με ανάρτησή του στο facebook τονίζει χαρακτηριστικά:

«Ακη Τσοχατζόπουλε πες που εχεις κρύψει τα υπόλοιπα απο τις μίζες που πήρες και σταμάτα να το παίζεις προσβεβλημένος σύζυγος και πονεμένος πατέρας …ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΨΕΥΤΙΚΟ !!!!

Εχω κι εγω γυναίκα και κόρες ,αλλα δεν έφτιαξα το μέλλον τους με μαύρα λεφτα και μίζες .

Διαλεξα μια σύζυγο με ίδιες αξίες και ικανότητες με μενα και μεγαλώνουμε παιδια με παιδεία και αρχές που να κερδίσουν οι ίδιες τις ζωές τους !!!!

Γι αυτο ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΑΠΙΟΣ!!!».

The post Σύγκρουση Τσοχατζόπουλου -Πολάκη για τη Σταμάτη: «Είσαι φασίστας» -«Είσαι σάπιος» appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα