Σπιτική μάσκα που λειτουργεί σαν botox

Η έλλειψη ύπνου, η υπερβολική έκθεση σε υπεριώδεις ακτίνες και η έλλειψη αντιοξειδωτικών – όλα οδηγούν σε ρυτίδες Ωστόσο, υπάρχει μια φυσική λύση που μπορεί να αποκαταστήσει την νεότητα του δέρματος. Όλοι γνωρίζουμε ότι τα όπλα κατά της γήρανσης μπορεί να είναι ακριβά και κάποια από αυτά είναι οδυνηρά.

Αυτή η αντιγηραντική μάσκα προσώπου μπορεί να γίνει εύκολα στο σπίτι, με φυσικά συστατικά που μπορείτε να βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα. Η μάσκα προσώπου καλαμποκιού λειτουργεί σαν Botox.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσο.

Για να προετοιμάσετε μια τέτοια μάσκα χρειάζεστε:

– 1 κουταλιά της σούπας αραβοσίτου

– 5 κουταλιές της σούπας χυμό καρότου

– 1 κ σούπας γιαούρτι

– νερό

Θερμάνετε 400 ml νερού. Προσθέστε άμυλο αραβοσίτου και βράστε μέχρι να γίνει το μείγμα μια παχιά πάστα. Βάλτε το μείγμα στην άκρη και αφήστε το να κρυώσει. Αφού το μείγμα ψυχθεί, προσθέστε το χυμό καρότου και το γιαούρτι. Ανακατέψτε καλά. Η μάσκα θα πρέπει να εφαρμόζεται σε καθαρό δέρμα, σε ένα παχύ στρώμα και θα πρέπει να αφεθεί για 15-25 λεπτά. Ξεπλύνετε το δέρμα με ζεστό νερό και ενυδατώστε το με την αγαπημένη σας κρέμα.

Για μακρόχρονη επίδραση, η μάσκα προσώπου πρέπει να εφαρμόζεται τρεις φορές την εβδομάδα. Η μάσκα προσώπου αμύλου αναζωογονεί το δέρμα, μειώνει τις ρυτίδες και καθιστά το δέρμα σταθερότερο, πιο ελαστικό και απαλό.

The post Σπιτική μάσκα που λειτουργεί σαν botox appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα