Πρώην άσσος του Ολυμπιακού στο Survivor 2 (φώτο)

Όσο πλησιάζει η πρεμιέρα του Survivor 2, τόσο περισσότερα γίνονται γνωστά για το καστ των επωνύμων που θα πλαισιώσουν την ομάδα των διασήμων στο reality επιβίωσης. Η εταιρία παραγωγής του Τούρκου Ατσούν Ιλιτζαλί θέλει να εξασφαλίσει λαμπερά ονόματα, προκειμένου να επαναλάβει το «τηλεοπτικό θαύμα» της περασμένης σεζόν. Έτσι, όπως ανακοινώθηκε και από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, «ΕΔΩ», τα χέρια έχουν δώσει με την εκπομπή ο Νέρι Καστίγιο και η Όλγα Φαρμάκη.

Ο ποδοσφαιριστής που έπαιξε στην ομάδα του Ολυμπιακού,

αυτή την περίοδο διαθέτει κατάστημα όπου πουλά είδη αλιείας και σύμφωνα με την εκπομπή λατρεύει τη θάλασσα. Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ερυθρόλευκη φανέλα την έκανε στις 8/4/2001 σε 4-0 με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική, όπου αγωνίστηκε για 24 λεπτά. Την δεύτερή του σεζόν, έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ηρακλή (3-0) για 23 λεπτά και πέραν τούτου ουδέν. Ήταν μικρός ακόμα και είχε όλο το μέλλον μπροστά του.

Την αγωνιστική περίοδο 2002-03 έπαιξε εννέα φορές και σκόραρε τρία γκολ (με Ακράτητο, Προοδευτική και Ξάνθη), ενώ την επόμενη έκανε παπάδες μαζί με τον Ζιοβάνι, συνθέτοντας ένα σούπερ δίδυμο. Ο Ολυμπιακός έχασε τα πρωτεία εκείνη την σεζόν, με τον ίδιο όμως να αγωνίζεται σε 26 ματς, μετρώντας επτά γκολ και μια ασίστ. Στο νέο Καραϊσκάκη το 2004-05, όπου στο Λιμάνι είχε φτάσει και ο Ρίμπο, έπαιξε μεν τον ίδιο αριθμό αγώνων (26), αλλά τα μισά λεπτά. Και πάλι όμως πέτυχε έξι τέρματα, όπου μεταξύ άλλων ήταν αυτό που συνεργάστηκε με τους δυο Βραζιλιάνους μάγους στο 5-1 με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.

Στους Πειραιώτες έμεινε άλλες δυο σεζόν και συγκεκριμένα ως το καλοκαίρι του 2007, όταν και πήρε μετεγγραφή με ποσό μαμούθ 15.000.000 ευρώ για την Σαχτάρ Ντόνετσκ. Μια πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Νέρι πήγε στην παγωμένη Ουκρανία. Τα χρήματα ήταν πάρα πολλά για να μην γίνει αυτό το deal, όμως η αλήθεια είναι πως ο ίδιος ο παίκτης ποτέ δεν είχε ψηθεί ιδιαίτερα με αυτή την προοπτική. Ο Αχμέτοφ, ο οποίος παρεμπιπτόντως πλήρωνε ντούκου και επί τόπου, του προσέφερε βίλα για να μείνει, Ferrari για να κυκλοφορεί και του πρότεινε -σύμφωνα με τον μύθο της εποχής- να πάρει μαζί του και έναν φίλο του ποδοσφαιριστή που θα στοίχιζε μάξιμουμ 1.000.000 ευρώ, προκειμένου να αισθανόταν καλύτερα στο νέο του περιβάλλον.

Όσο για το τι κάνει σήμερα ο 33χρονος, η αλήθεια είναι πως για κάποια χρόνια είχαν χαθεί τα ίχνη του, όμως επανεμφανίστηκε και μάλιστα με το τρόπο μοναδικό. Ο Καστίγιο έχει κάνει επιχειρηματικά βήματα, ανοίγοντας ένα μαγαζί στην Αργυρούπολη. Τι πουλάει; Εξοπλισμό για ψάρεμα!

To «Nery’s Fishing», όπως ονομάζεται το εξειδικευμένο κατάστημα αλιείας, έχει σελίδα στο Facebook, όπου ο παλαίμαχος επιθετικός ανεβάζει φωτογραφίες με τα θηράματά του. Απ’ ό,τι φαίνεται, ξέρει να… σκοράρει και στον βυθό της θάλασσας. Αν μη τι άλλο, μπορεί να μην έφτασε εκεί που ίσως μπορούσε, αλλά έζησε όπως εκείνος επέλεξε!

Πηγή: news247.gr

The post Πρώην άσσος του Ολυμπιακού στο Survivor 2 (φώτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα