Ο Άδωνις έμπλεξε & τον Ψινάκη με τον… Μπαμπάμτση του Αυγενάκη (φωτο)

Η «επιχείρηση» ξεκίνησε νωρίς νωρίς, με τον Άδωνη να… ενημερώνει το κοινό του στο Twitter ότι επρόκειτο να εμφανιστεί στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και να κάνει… αποκαλύψεις, ζητώντας μάλιστα να ξυπνήσει ο Κώστας Βαξεβάνης για να τις δει.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έβγαλε από την τσέπη του φωτογραφίες, ισχυριζόμενος ότι εμφάνιζαν τον εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, Παναγιώτη Μπαμπάμτση, με τον Γιώργο Κατρούγκαλο και την Έλενα Κουντουρά,

ενώ στις εν λόγω φωτογραφίες απεικονιζόταν και ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης!

Ο Άδωνης Γεωργιάδης δείχνει τον Αντώνη Πιτταρά ως τον Παναγιώτη Μπαμπάμτση. Ήταν, μάλιστα τόσο χαρούμενος με τα «ενοχοποιητικά στοιχεία » του!

Αφού εμφάνισε τον Αντώνη Πιτταρά ως Παναγιώτη Μπαμπάμτση, αναγκάστηκε αργότερα να ζητήσει μισή συγγνώμη, μια και… έπεσε στον «σκόπελο» Βαρδινογιάννη, καθώς ο διευθύνων σύμβουλος του Greek Economic Forum έχει φιλικές σχέσεις με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

«Για να ήμαστε δίκαιοι δεν ήταν ο Μπαμπούτσης, αλλά ο Πιτταράς. Οι φώτο όλες είναι από την ίδια εκδήλωση. Και του Αυγενακη και των Υπουργών», είπε.

Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο ίδιος ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος εγκαλώντας τον για «χυδαιότητα και γκαιμπελισμό». Διέψευσε, ακόμη, το ότι οι φωτογραφίες είναι από την ίδια εκδήλωση. Μάλιστα, δημοσίευσε και φωτογραφία με το συγκεκριμένο άτομο και τον Άδωνι Γεωργιάδη…

The post Ο Άδωνις έμπλεξε & τον Ψινάκη με τον… Μπαμπάμτση του Αυγενάκη (φωτο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα