Μάνδρα -Δούρου: Το Δασαρχείο «πάγωσε» τη μελέτη λόγω… δασικών χαρτών

Απαντήσεις αναφορικά με τις ενέργειες της περιφέρειας Αττικής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων με τα ρέματα στην Αττική και τα αντιπλημμυρικά έργα έδωσε η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου με συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών», υποστηρίζοντας ότι «ωριμάζουν και προχωρούν 163 αντιπλημμυρικά έργα ύψους 508 εκατομμυρίων ευρώ».

Η περιφερειάρχης μίλησε για «προδιαγεγραμμένη τραγωδία» στη Δυτική Αττική με τους νεκρούς να ανέρχονται πλέον σε 19, από τις φονικές πλημμύρες. «Γι’ αυτό το λόγο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση σε αυτά τα προβλήματα από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε την ευθύνη της

Περιφέρειας πριν από τρία χρόνια», ανέφερε η κ. Δούρου.

Στην ίδια συνέντευξη ρίχνει ευθύνες στο «τρικέφαλο τέρας» της ελληνικής δημόσιας διοίκησης και συγκεκριμένα στην «ευθυνοφοβία, τη γραφειοκρατία και την αδράνεια».

Ειδικά, τέλος, για το ρέμα της Αγίας Αικατερίνης, ανέφερε ότι για την μη υλοποίησή του ευθύνεται το Δασαρχείο Αιγάλεω, με την περιφερειάρχη να λέει συγκεκριμένα ότι «τη μελέτη την ολοκληρώσαμε και ξεκινήσαμε από το 2014 την αλληλογραφία με το Δασαρχείο για να πάρουμε φέτος, 2017, την απάντηση του τελευταίου ότι τη βάζει στο αρχείο λόγω… δασικών χαρτών και ζητά νέα στοιχεία».

The post Μάνδρα -Δούρου: Το Δασαρχείο «πάγωσε» τη μελέτη λόγω… δασικών χαρτών appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα