Εγκαταλείπει την Π. Αττικής η Δούρου για Δ. Αθηναίων ή Ευρωβουλή (βίντεο)

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου σε συνέντευξή της στη δημόσια τηλεόραση. Η κ. Δούρου αποκαλύπτει επόμενους σταθμούς της πολιτικής της καριέρας μιλώντας για την μετακίνησή της στον Δ.Αθηναίων ή στην Ευρωβουλή, κάτι που είχε προβλέψει πρώτη η aftodioikisi.gr.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείσα για τη μελλοντική πορεία της στα κοινά, η κ. Δούρου τόνισε ότι πορεύεται σύμφωνα με τη ρήση του Ταλευράνδου σχετικά με το πόσο χρήσιμος μπορεί να είναι κάποιος

στη συγκυρία. Σημείωσε δε ότι ανήκει σε ένα κόμμα όπου διαπαιδαγωγήθηκε να ενεργεί ανάλογα με τις ανάγκες. Υπογράμμισε ότι αντιμετωπίζει την πολιτική ως «αποστολή για τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών» μας κι ότι τον τελευταίο λόγο σε αυτό, πέρα από τον κομματικό μηχανισμό, τον έχουν οι πολίτες ως οι τελικοί κριτές της προσφοράς του καθενός. «Για εμένα εξουσία και ανάληψη εξουσίας, σημαίνει εκπλήρωση αποστολής», είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείσα κατά ποσό η «αποχή» της από τη δημόσια σκηνή τη διαφυλάττει από την όποια φθορά δέχεται η κυβέρνηση, η κ. Δούρου δεν δίστασε να τονίσει: «Εγώ δεν ήρθα στην Περιφέρεια για να φυλαχθώ από τα μνημόνια», και σημείωσε ότι «στις κρίσιμες στιγμές της κυβερνητικής προσπάθειας» πάντα ήταν παρούσα.

Δείτε το βίντεο από το 50’ και μετά…

The post Εγκαταλείπει την Π. Αττικής η Δούρου για Δ. Αθηναίων ή Ευρωβουλή (βίντεο) appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα