Δ.Καλαμάτας: Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΒΙΟΠΑ

Με συμμετοχή πλήθους επαγγελματιών και συνεργατών του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας, φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της Διοκλής ΑΕ, το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου 2017.

Μετά το καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Διοκλής ΑΕ Γιώργο Φάβα, τα κάλαντα έψαλε η νεανική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα, ενώ Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Ακολούθως, ο Δήμαρχος έδωσε ευχές σε όλους, τονίζοντας την ανάγκη για ενότητα και συνεργασία στη δύσκολη περίοδο που περνά ο

τόπος μας. Στη συνέχεια και αφού έφθασε με άμαξα ο Αϊ-Βασίλης, ο Δήμαρχος, περιστοιχισμένος από πολλά παιδιά που μέτρησαν αντίστροφα, πάτησε το κουμπί και φωταγωγήθηκε το όμορφα στολισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του Βιοτεχνικού Πάρκου. Αμέσως μετά, πυροτεχνήματα φώτισαν το νυχτερινό ουρανό.

Στη συνέχεια και στο ισόγειο του κτηρίου διοίκησης, ο Αϊ-Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά, προσφορά της Διοκλής ΑΕ, ενώ προσφέρθηκαν κεράσματα, χορηγία των επαγγελματιών του ΒΙΟΠΑ.

Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με τη νεανική χορωδία του Γιώργου Σκλήκα και τον Παναγιώτη Μάλαμα με το συγκρότημά του.

The post Δ.Καλαμάτας: Πλήθος κόσμου στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο ΒΙΟΠΑ appeared first on Aftodioikisi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δ Καλαμάτας, Πλήθος, Χριστουγεννιάτικου, ΒΙΟΠΑ,d kalamatas, plithos, christougenniatikou, viopa