Για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης!

Η επόμενη εβδομάδα ανδρικής μόδας της Νέας Υόρκης θα πραγματοποιηθεί αμέσως πριν από την εβδομάδα γυναικείας μόδας, αποτελώντας έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού μια διοργάνωση η οποία και θα διαρκέσει συνολικά δέκα μέρες.

Η εβδομάδα ανδρικής μόδας της Νέας Υόρκης καθιερώθηκε το 2015, και μέχρι τώρα πραγματοποιείτο αρκετές ημέρες, ίσως και εβδομάδες νωρίτερα από την εβδομάδα γυναικείας μόδας.

Το 2017, διεξήχθη από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, όταν η εβδομάδα γυναικείας μόδας διεξήχθη από τις 9 έως τις 16 Φεβρουαρίου.

Το 2018, οι κολεξιόν

για τον άνδρα και τη γυναίκα θα παρουσιαστούν μεταξύ 5 και 14 Φεβρουαρίου, με την περίοδο 5 – 7 να είναι αφιερωμένη στην ανδρική μόδα και την περίοδο 8 -14 στη γυναικεία και στα μικτά ντεφιλέ, δήλωσε εκπρόσωπος του CFDA, (Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας) Αμερικής), του συνδικάτου που έχει τον πρώτο λόγο για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Για τις συλλογές φθινόπωρο/χειμώνας, υπήρχε μια διαφορά περίπου δύο μηνών, με τα ανδρικά ντεφιλέ να πραγματοποιούνται στις αρχές Ιουλίου και τα γυναικεία στις αρχές Σεπτεμβρίου. Αυτή η χρονική διαφορά θα διατηρηθεί, με την εβδομάδα ανδρικής μόδας να διεξάγεται από τις 9 έως τις 12 Ιουλίου 2018 και την εβδομάδα γυναικείας μόδας από τις 6 έως τις 12 Σεπτεμβρίου.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

The post Για πρώτη φορά συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Εβδομάδα Μόδας Νέας Υόρκης! appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα