Oι κυριακάτικες αστρολογικές προβλέψεις…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Οργανώστε μια εκδρομή, πηγαίνατε μία βόλτα και γενικά να αποδράσετε μαζί με το σύντροφό σας παρασύροντάς τον σε μία ερωτική ανανέωση! Το να ασχοληθείτε και λίγο με το δικό σας χώρο δεν θα είναι καθόλου άσχημο αρκεί να μην επεκταθείτε και σε άλλων.
ΤΑΥΡΟΣ
Ευχάριστες επαφές και πιθανόν νέες αισθηματικές γνωριμίες μέσα απ’ την παρέα φαίνεται αστρολογικά να προκύπτουν στους Ταύρους. Καλή μέρα για να συζητήσετε με τους γονείς σας για κάποια περιουσιακά θέματα και οικονομικές εκκρεμότητες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εμπιστευθείτε

τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες. Τα προβλήματα στη σχέση θα σας κάνουν να σκεφτείτε πρακτικά απομακρύνοντας έστω και προσωρινά κάθε ίχνος ρομαντισμού. Το βράδυ, διασκεδάστε με την παρέα σας στο γνωστό σας στέκι.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσωπική σας γοητεία δεν θα περάσει απαρατήρητη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται είναι αρκετές καθώς αυξάνετε ο αριθμός των θαυμαστών σας. Καθώς είστε ιδιαιτέρως προικισμένοι άνθρωποι ψάξτε βαθιά μέσα σας και είναι βέβαιο πως θα βρείτε τη δύναμη να ισορροπήσετε.
ΛΕΩΝ
Ριζικές αλλαγές σκέφτεστε να κάνετε πίνοντας τον πρωινό σας καφέ στο σπίτι. Εμφανίζεστε με λιγότερες απαιτήσεις. Η συντροφικότητα θα είναι το απαιτούμενο και η ευγενική σας συμπεριφορά θα αμβλύνει τα προβλήματα της σχέσης σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η διάθεσή σας σήμερα για να γνωρίσετε κόσμο σας οδηγεί σε κοινωνικές συναναστροφές και μετακινήσεις. Ο φόβος για το ενδεχόμενο μιας οριστικής ρήξης στη σχέση σας καθώς συνειδητοποιείτε τα λάθη που κάνατε μπορεί να σας οδηγήσει στην υποκρισία.
ΖΥΓΟΣ
Προσπαθήστε να διώξετε το άγχος της καθημερινότητας και βρεθείτε με τον ερωτικό σας σύντροφο σε μέρη όπου μπορείτε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας. Ίσως κάποιες εργασίες στο σπίτι, που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και κάποιο διάστημα, να κριθούν τώρα απαραίτητες.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα βγουν στην επιφάνεια απωθημένα απ’ την παιδική σας ηλικία. Το Σύμπαν …συνωμοτεί με το μέρος σας φροντίζοντας με τον τρόπο του να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την αισθηματική σας ζωή.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Το ερωτικό στοιχείο και η ανταπόκριση θα είναι το χαρακτηριστικό της σημερινής βραδιάς κατά τη διάρκεια των εξόδων σας. Την τελευταία ημέρα της βδομάδας, εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και απομακρύνετε αδικαιολόγητες φοβίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ψυχολογική σας κατάσταση θα βρίσκεται σε καλό επίπεδο. Εσείς και ο σύντροφος όπου και αν πάτε τραβάτε τα βλέμματα. Ο δεσμός αυτός φαίνεται να έχει υγιείς βάσεις και επικοινωνία σας είναι θαυμάσια.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ρυθμοί σας είναι αρκετά έντονοι, έως εξοντωτικοί. Γι’ αυτό μην παραβλέπετε και την φροντίδα της υγείας σας. Ο κίνδυνος διάλυσης μιας ερωτικής σχέσης είναι αυξημένος, ιδιαίτερα αν το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως τα προβλήματα συνεχώς σας απομακρύνουν.
ΙΧΘΥΣ
Η πνευματική διαύγεια σας βοηθά να ελευθερωθείτε από την καθημερινότητα και τα άγχη σας. Αν είστε σε αναζήτηση συντρόφου ή ψάχνετε για νέες αγάπες οι περιστάσεις σας ευνοούν. Βγείτε, διασκεδάστε και αποκαλύψτε συναισθήματα.

The post Oι κυριακάτικες αστρολογικές προβλέψεις… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα