Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

ΚΡΙΟΣ
Η διαίσθησή σας θα σας βοήσει να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις πριν την εκδήλωσή τους. Οι αισθηματικές επιτυχίες, δεν θα λείψουν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας, ανεξάρτητα απ’ το αν θα το καταλάβετε καθώς κυριαρχήστε από στρες.
ΤΑΥΡΟΣ
Αποφύγετε κάθε δυσάρεστη ιδέα και μην αρχίσετε με τις προκαταλήψεις σας να κουράσετε τους άλλους γύρω σας.
Θα πρέπει να συγκροτηθείτε για να γίνει κάτι αξιόλογο στην αισθηματική ζωή. Οι ελπίδες σας είναι βέβαιο πως θα σας στηρίξουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε διατεθειμένοι να

δώσετε πολλά για να αποκτήσετε στην ερωτική σας ζωή ασφάλεια, σιγουριά, σταθερότητα και συντροφικότητα. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο σε αδελφούς και συγγενικά πρόσωπα ιδιαίτερα εάν αντιμετωπίζουν προβλήματα το τελευταίο διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπολογίστε το χρόνο των μετακινήσεών σας, εάν δεν θέλετε να καθυστερήσετε στα ραντεβού σας. Προσέξτε πως συμπεριφέρεστε και περιορίστε στο ελάχιστο τις ιδιοτροπίες σας εάν δεν θέλετε να απομακρύνετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.
ΛΕΩΝ
Η διάθεσή σας θα κυμανθεί σε αρκετά καλά επίπεδα, ενώ θα δεχτείτε και την υποστήριξη του περιβάλλοντός σας.
Ο ερωτικός τομέας σήμερα θα κυμανθεί για εσάς σε καλά επίπεδα. Το βράδυ θα συναντήσετε κάποιο πρόσωπο που θα αφυπνίσει τα συναισθήματά σας.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο στόχος σας θα πρέπει να είναι το οριστικό ξεκαθάρισμα των εκκρεμοτήτων στον επαγγελματικό τομέα. Η αισθηματική σας ζωή περνά μία παροδική κρίση. Η σχέση δοκιμάζετε αν βασίζεται σε υγιείς βάσεις και αν ανταποκρίνεται στα πρότυπα σας.
ΖΥΓΟΣ
Κέρδη θα προκύψουν απ’ τις συναλλαγές σας, εάν με διπλωματία προσεγγίσετε τους άλλους.
Μην αποθαρρύνετε κάποιο πρόσωπο που δείχνει ότι θα ήθελε να σας γνωρίσει καλύτερα. Η εμφάνιση και η αισιοδοξία σας τον/την έχει γοητεύσει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο εγωισμός σας σήμερα θα είναι τονισμένος. Παραμερίστε κάθε τάση επιείκειας προς τον εαυτό σας και αναγνωρίστε τα λάθη σας. Φανείτε προσεχτικοί σε σχέση με τα οικονομικά σας και μην είστε και τόσο σίγουροι με τη διαχείριση τους.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι συγκυρίες που παρουσιάζονται αυτό το διάστημα στη ζωή σας, σας βοηθούν να ξεσκεπάσετε αρκετές καταστάσεις. Οι αδέσμευτοι, έχουν ήδη αποφασίσει να βγάλουν απ’ τη ζωή τους ότι δεν κινεί το ενδιαφέρον τους. Σήμερα έχετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μία καλή ημέρα για να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας και να επεκτείνετε τις εργασίες σας. Απελευθερωθείτε από το παρελθόν και οριοθετήστε τη ζωή σας. Εκφράστε την αγάπη σας στον/στην αγαπημένο/η σας χωρίς απαιτήσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα αισθηματικά προβλήματα ξεπερνιούνται και εσείς ξεκινάτε δεσμούς με νέες γνωριμίες. Είναι αρκετά νωρίς όμως για να επενδύσετε συναισθηματικά… Οι εξελίξεις τις εποχής μας, θα σας αναγκάσουν όσο και να μην το θέλετε να αναθεωρήσετε κάποιες απόψεις.
ΙΧΘΥΣ
Ενδιαφέρεστε για την ενημέρωσή σας καθώς οι παγκόσμιες εξελίξεις δεν σας αφήνουν αδιάφορους.
Αποφύγετε τη συζήτηση με το ταίρι σας που μπορεί να προκαλέσει προστριβές. Αποστασιοποιηθείτε διατηρώντας μια δίκαιη θέση πριν πάρετε αποφάσεις.

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα