Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12

ΚΡΙΟΣ
Μην επηρεάζεστε από τους εξωγενείς παράγοντες. Θα βρείτε τον τρόπο να διατηρήσετε τις ισορροπίες. Η έκφραση του συναισθημάτων του παρορμητικού σας χαρακτήρα και η δυναμική σας παρουσία, αποπνέουν έναν ακαταμάχητο ερωτισμό.


ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σας, σας βοηθά να εκφράσετε συναισθήματα, πάθος και επιθυμίες προς το σύντροφό σας. Ζήστε ευχάριστες στιγμές μαζί του. Η επιδίωξη της εδραίωσης της οικονομικής σας θέσης ως παράγοντα ασφάλειας οδηγεί σε αναστατώσεις και σκεπτικισμό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε μία ρομαντική σχέση. Η ατμόσφαιρα μέσα στο

σπίτι είναι αρκετά ευχάριστη για τους δεσμευμένους. Από τα μέσα της ημέρας και μετά επιδιώκετε την ανεξαρτησία σας με όσες συνέπειες συνεπάγεται.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όσο περνούν οι ώρες της μέρας έρχεστε πιο κοντά στον ψυχικό σας κόσμο και αναζητάτε τη φωνή του ευαίσθητού σας εαυτού. Οι πλανητικές θέσεις σας επηρεάζουν κάνοντάς σας ευάλωτους. Μοναδικές ικανοποιήσεις θα συνοδεύσουν το βράδυ σας.
ΛΕΩΝ
Η αισθηματική σας ζωή ενισχύεται απ’ τις πλανητικές επιδράσεις. Το βράδυ κάποιο πρόσωπο απ’ το φιλικό περιβάλλον θα έλξει το ενδιαφέρον σας. Σήμερα παλεύετε κόντρα στην ενδογενή σας ματαιοδοξία που ούτως ή άλλως σας χαρακτηρίζει σαν ζωδιακό τύπο ….
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι επαφές, οι ομιλίες, η ανταλλαγή επιστολών και οι διαπραγματεύσεις δίνουν λύσεις σε σωρευμένα προβλήματα. Αντιμετωπίστε τις ανασφάλειες σας, αν θέλετε η αισθηματική σας ζωή να μην έχει πρόβλημα. Όλα ξεκινούν από εσάς και καταλήγουν σε εσάς.
ΖΥΓΟΣ
Αν δείξετε τα ψυχικά σας χαρίσματα θα κερδίστε την εκτίμηση, το σεβασμό και τα συναισθήματα του ανθρώπου που κινεί το ενδιαφέρον σας. Οι προοπτικές μιας συνεργασίας που ίσως κυοφορείται από μήνες σας απασχολούν σήμερα έντονα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα μια κοινωνική ώθηση θα σας βρει να συμμετέχετε με κάποιους άλλους σε μαζικές εκδηλώσεις. Η σημερινή μέρα σας κάνει ακόμα πιο γοητευτικούς μαγεύοντας τόσο το σύντροφό σας όσο και κάποια πρόσωπα απ’ την εργασία σας.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η μέρα θα είναι ευχάριστη για τους περισσότερους από εσάς αλλά υπάρχει πιθανότητα να σας καταβάλλουν δυσάρεστες σκέψεις για την πορεία της σχέσης σας. Μην επιτρέψετε σε στενάχωρες καταστάσεις να σας ρίχνουν την ψυχολογία.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εμφανίζεστε κουρασμένοι και απογοητευμένοι. Η υποτονική σας διάθεση, ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση σας. Θα είστε αρκετά πιο ευέλικτοι σήμερα στις καταστάσεις και η λογική θα σας βοηθήσει σημαντικά στα καθημερινά σας ζητήματα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πραγματικότητα της ζωής σας δεν είναι πλέον συμβατή με τις βαθύτερες ανάγκες και τις ελπίδες σας. Μην κατσουφιάζετε Η μέρα είναι κατάλληλη για να έρθετε κοντά στο σύντροφό σας ο οποίος με κάθε τρόπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.
ΙΧΘΥΣ
Είναι πολύ πιθανόν την ημέρα σας να σας τη χαλάσουν και ένα σωρό μικροπροβλήματα που μάλλον θα είναι οικονομικής φύσεως. Τα αισθήματα σας θα είναι εντονότερα και ερωτικές περιπέτειες θα ζεστάνουν την καρδιά και τα πάθη σας. Αφεθείτε ελεύθεροι στις προκλήσεις.

Ευχαριστούμε τον Σταύρο Μιχαήλο και το provlepseis.gr

The post Oι αστρολογικές προβλέψεις για ΔΕΥΤΕΡΑ 11/12 appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα