H Έλλη Στάη αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ισχυρούς άντρες…

Τη σεξουαλική παρενόχληση έχει ως θέμα τη εκπομπή «Αυτοψία» με τον Αντώνη Σρόιτερ, που θα βγει στις οθόνες της τηλεόρασης την Πέμπτη το βράδυ.

Τέσσερις γνωστές Ελληνίδες από διαφορετικούς επαγγελματικούς χώρους μιλάνε στον δημοσιογράφο και αποκαλύπτουν ότι και οι ίδιες έχουν υποστεί σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Η δημοσιογράφος Έλλη Στάη αναφέρει πως στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από δύο άνδρες. Ο ένας, όπως εξομολογείται η δημοσιογράφος στον Αντώνη Σρόιτερ ήταν πολιτικός και ο άλλος από τον χώρο των Media.

«Βέβαια και έχω δεχτεί παρενόχληση. Έχω δεχτεί από παλαιό πολιτικό, πολύ μεγάλο όνομα, πολύ παλιός πολιτικός και πολύ μεγάλο όνομα που μου την έπεσε κανονικά μες στο γραφείο, έτσι… Κι εκεί σηκώθηκα κι έφυγα, η συνέντευξη δεν έγινε. Στην ψύχρα, στην απόλυτη ψύχρα».

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Ελένη Αυλωνίτου -δύο φορές θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης – μιλά για το τι συμβαίνει στον Αθλητισμό αλλά και τον Δημόσιο Τομέα όπου εργάστηκε.

Η ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη, που πρωταγωνίστησε στα τηλεοπτικά σποτ της Γενικής Γραμματείας Ισότητας κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης, μιλά για την προσωπική της εμπειρία.

Τέλος, η πρωταθλήτρια στίβου Φανή Χαλκιά μιλά για τη σεξουαλική παρενόχληση στα γήπεδα αλλά και τα social media.

The post H Έλλη Στάη αποκαλύπτει πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από ισχυρούς άντρες… appeared first on Lady's Life.

Keywords
Τυχαία Θέματα