Συγκλονίζει το 19χρονο μοντέλο από τη φυλακή του Χονγκ Κονγκ (βίντεο)

20:45 17/12/2017 - Πηγή: seleo

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη σύλληψη του 19χρονου μοντέλου στο διεθνές αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, έχοντας πάνω της 2,6 κιλά κοκαΐνης. Από τη στιγμή εκείνη ο μοναδικός άνθρωπος που κατάφερε να τη συναντήσει στη φυλακή είναι ο

καθολικός ιερέας Τζον Γουόδερσπουν ο οποίος μίλησε στον ALPHA για τη δεύτερη συνάντησή του με τη νεαρή κοπέλα, λέγοντας τα εξής:

«Προετοιμάζεται για τη δίκη της, κάτι πολύ σημαντικό για τον οποιονδήποτε. Και είναι ευγνώμων προς τα ΜΜΕ και τον κόσμο στην Ελλάδα, που την υποστηρίζουν και ενδιαφέρονται για εκείνη.Πήρα κάποια λεξικά, τα οποία της έδωσα και ορισμένα βιβλία για να διαβάζει. Την ενθάρρυνα να μελετήσει, να βελτιώσει τα Αγγλικά της. Τα Αγγλικά της είναι εντάξει, αλλά καλό θα ήταν να τα βελτιώσει. Προσπάθησα να της εξηγήσω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες. Την ενθάρρυνα να προετοιμαστεί για την υπόθεσή της. Ο δικηγόρος της στην Ελλάδα επίσης εργάζεται πάνω σε αυτό και κανονίζει ώστε να τη βοηθήσει να βρει μι α ομάδα δικηγόρων στο Χονγκ Κονγκ.
Την έχω δει δύο φορές. Η τελευταία φορά ήταν την προηγούμενη Δευτέρα και την είδα πιο δυνατή σε σύγκριση με την πρώτη φορά. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν κάπως στενοχωρημένη, πράγμα κατανοητό. Προσεύχεται για να λήξει το μαρτύριό της».

{youtube}nbJS0QMlS4U{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα