Η Εύα Καϊλή εξηγεί τι ήταν εκείνο που την τρόμαξε με το μανιακό φαν της, που την ακολουθούσε

13:01 5/11/2017 - Πηγή: seleo

Μια διαφορετική συνέντευξη, μιλώντας και για πιο προσωπικά ζητήματα, έδωσε στην Σάσα Σταμάτη η Εύα Καϊλή.

Απαντώντας σε ερώτηση για τον μανιακό φαν της που του είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα η Εύα Καϊλή είπε ότι δεν ήταν ο μόνος και εξήγησε: «Εχω και άλλους,

η αλήθεια είναι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι (δεν αφορά μόνο εμένα αλλά και άλλες κοπέλες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας) που μπορεί να τους προκαλείς ένα ενδιαφέρον, να νομίζουν ότι σε γνωρίζουν καλά ή αισθάνονται ότι είσαι άνθρωπός τους, φίλη τους ή μπορεί να έχουν ακόμη και μέλλον μαζί σου. Δεν μπορώ να καταλάβω την ψυχολογία τους. Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή προσπαθούσα να είμαι αδιάφορη και να κρατάω μια απόσταση. Μετά αισθάνθηκα ότι αυτό το πράγμα μπορεί να αρχίσει να ξεφεύγει και θα έπρεπε να κάνω κάτι εγκαίρως».

Παράλληλα εξήγησε τι είναι εκείνο που την είχε κάνει να τρομοκρατηθεί: «Μερικοί άνθρωποι εμφανίζονται παντού μπροστά μου και προσπαθούν να με πλησιάσουν. Πηγαίνουν στο σπίτι μου έξω από την πόρτα μου. Δεν ξέρεις αυτό πότε μπορεί να πάψει να είναι απλώς ενοχλητικό και να γίνει επικίνδυνο. Κάποια στιγμή πήρα κάποια μηνύματα τα οποία ήταν περίεργα. Δεν το ανέλυσα πολύ, κατάλαβα ότι έφτασε ένα σημείο που έπρεπε να κινηθώ για να μη χρειαστεί να ανησυχώ περισσότερο εγώ και η οικογένειά μου».

Η ευρωβουλευτής απάντησε ακόμη και για το χαρακτηρισμό «καλτσοδέτα» που είχε εκτοξεύσει πρώην συνάδελφός της εναντίον της: «Νομίζω ότι αυτόν τον χαρακτηρισμό τον κουβαλάει πια εκείνος μαζί του, γιατί είναι πάρα πολύ άσχημος σαν χαρακτηρισμός να προέρχεται από έναν άνδρα και δείχνει πράγματα για την παιδεία του και τη δική του νοοτροπία. Αρα δεν ήταν προσωπικό, ήταν πολιτικό και αφορά εκείνον. Δεν αισθανόταν ότι πρέπει να έχει οποιοσδήποτε άλλος άποψη και προσπάθησε να με μειώσει χωρίς πολιτικά επιχειρήματα. Ο σεξισμός δυστυχώς είναι θέμα κουλτούρας και ήθους. Εδειξε ποιος ήταν».

Keywords
Τυχαία Θέματα