Η απάντηση των Onirama για την αμοιβή τους για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

23:00 20/11/2017 - Πηγή: seleo

Μετά το σάλο που προκλήθηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης την περασμένη εβδομάδα με την είδηση πως η πόλη θα πληρώσει

19.250 ευρώ για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπονοώντας πως αυτή θα είναι η αμοιβή των Onirama που θα τραγουδήσουν εκεί, το συγκρότημα δίνει την δική του απάντηση.

Το συγκρότημα σε ανακοίνωσή του τονίζει πως τα εν λόγω

δημοσιεύματα είναι αναληθή, καθώς το ποσό αφορά το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης, που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

«Την τελευταία εβδομάδα αναπαράγονται ψευδή δημοσιεύματα σχετικά με τη συμμετοχή και την αμοιβή των «Onirama» στο άναμμα του δέντρου του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αριστοτέλους.
Πρόκειται για αναληθή και ψευδή δημοσιεύματα τα οποία αφορούν το κόστος του συνόλου των εξόδων της εκδήλωσης και όχι την αμοιβή των Onirama, άρα αποτελούν ξεκάθαρη συκοφαντική δυσφήμιση για το συγκρότημα.
Την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου από το Δήμο Θεσσαλονίκης σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις γενικότερα. Μέχρι τότε, η οποιαδήποτε αναπαραγωγή σχετικών ψευδών δημοσιευμάτων θα μας αναγκάσει να ακολουθήσουμε τη νομική οδό».

Keywords
Τυχαία Θέματα