Ακόμα μετανιώνει: Ποιος ηθοποιός απέρριψε τους θρυλικούς ρόλους Μαρκορά και Αντώνη από το «Ντόλτσε Βίτα»;

23:46 21/1/2018 - Πηγή: seleo

Ρόλοι που άλλαξαν χέρια την τελευταία στιγμή και σειρές που αποδείχτηκαν άκρως επιτυχημένες παρά το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές τους ήταν… η δεύτερη επιλογή.

Αυτό ακριβώς συνέβη στην περίπτωση του Νίκου Σεργιανόπουλου και του Θανάση Ευθυμιάδη στις μεγαλύτερες τηλεοπτικές τους επιτυχίες: Τους «Δυο Ξένους» (1997) και το «Ντόλτσε Βίτα» (1995).

Οι τηλεοπτικοί Κωνσταντίνος Μαρκοράς και Αντώνης Καλούδης αρχικά ήταν να «παιχτούν» από έναν άλλο, εξίσου επιτυχημένο ηθοποιό που, όμως, για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να φανταστούμε στους συγκεκριμένους ρόλους. Ευτυχώς, ούτε ο ίδιος μπόρεσε!

Σύμφωνα

με όσα έχουν ακουστεί όλα αυτά τα χρόνια, οι λόγοι που τον οδήγησαν να αρνηθεί να συμμετάσχει στις δύο θρυλικές σειρές του Mega, ήταν κυρίως οικονομικοί, καθώς ο ίδιος υπολόγιζε σε μία μεγαλύτερη αμοιβή. Αυτό που δε σκέφτηκε, ωστόσο, ήταν η επιτυχία που θα σημείωναν οι παραγωγές αυτές!

Ο λόγος για τον Κλέωνα Γρηγοριάδη που μπορεί τελικά να μην είδαμε ως μεγάλο έρωτα της Μαρίνας Κουντουράτου και εραστή της Χριστίνας Μαρκάτου, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε πως τον απολαύσαμε ιδιαιτέρως στο «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» του Mega το 1999…

Keywords
Τυχαία Θέματα