Κλασικό στυλ για το νέο υβριδικό smartwatch της Misfit, Command

Η Misfit, που ανήκει στη Fossil αποκάλυψε το νέο της υβριδικό smartwatch, το Command που υπόσχεται να παρακολουθεί την άσκηση σας ενώ παράλληλα έχει κλασική εμφάνιση ώστε να ταιριάζει σχεδόν με οποιοδήποτε ντύσιμο και στυλ.

Το Command παρακολουθεί τις δραστηριότητες σας (π.χ μετράει βήματα, την απόσταση που διανύετε ή ακόμα και τον ύπνο σας) καθώς και τις θερμίδες που έχετε κάψει ενώ σας ενημερώνει παράλληλα για εισερχόμενα SMS

ή κλήσεις με σχετικές ειδοποιήσεις όπως συνέβαινε και με το Phase, της ίδιας εταιρείας, αλλά χωρίς να “φωνάζει τεχνολογία”. Το μοντέλο μάλιστα με το μεταλλικό μπρασελέ θα μπορούσε να συνοδεύσει κάποια επίσημη ενδυμασία σας.

Το νέο υβριδικό smartwatch της Misfit επιδεικνύει τη μεγαλύτερη αυτονομία από οποιοδήποτε άλλο smartwatch της εταιρείας αφού θα χρειαστεί να περάσει ένας ολόκληρος χρόνος για να αντικαταστήσετε τη μπαταρία του. Επίσης είναι αδιάβροχο σε βάθος έως και 50 μέτρων περίπου. Τα λουράκια είναι στάνταρντ τύπου 20mm και αλλάζουν εύκολα με την εταιρεία να πουλάει το Command σε Black, Black Copper, Blue και Steel εκδόσεις.

Μπορείτε να προ-παραγγείλετε το Command με €135,33 αλλά αν θέλετε ένα πραγματικό smartwatch, που κάνει πολλά περισσότερο, έστω και αν…. “φωνάζει τεχνολογία”, μπορείτε να αποκτήσετε το Vapοr με περίπου €50 παραπάνω.

Site: Engadget

Keywords
Τυχαία Θέματα