Φήμες ότι η Apple θα λανσάρει το sequel του iPhone SE μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018

Ένα μέρος των fans της Apple εξακολουθεί να πιστεύει ότι μία οθόνη 4,0 ιντσών είναι τόσο μεγάλη όσο χρειάζεται, και συνεχίζουν να εξαρτώνται από το iPhone SE, το οποίο όμως είναι ήδη δύο ετών. Δεν ήρθε η ώρα για αναβάθμιση; Είναι αρκετές οι αναφορές που λένε “ναι”.

Σύμφωνα με μία νέα αναφορά, το iPhone SE 2 πρόκειται να λανσαριστεί μέσα

στους πρώτους τρεις μήνες του 2018, χρονικό παράθυρο που έρχεται σε συνάρτηση με παλαιότερες αναφορές.
Η νέα συσκευή πρόκειται να διατηρήσει την οθόνη των 4,0 ιντσών (ενδεχομένως να αυξηθεί ελαφρώς η διαγώνιος στις 4,2 ίντσες) και θα χρησιμοποιεί το A10 Fusion System-on-Chip του iPhone 7, που βεβαίως είναι σημαντικά βελτιωμένο σε σύγκριση με το A9 του πρωτότυπου iPhone SE.

Εκτός από τις διαστάσεις, πολλοί είναι εκείνοι που αγοράζουν το iPhone SE εξαιτίας της τιμής του, αφού είναι το οικονομικότερο smartphone της Apple. Αναμένεται λοιπόν να χρησιμοποιηθούν και χαρακτηριστικά ή εξαρτήματα από παλαιότερες συσκευές, όπως συνέβη και με το πρωτότυπο, που αποτελούσε ένα συνδυασμό εξαρτημάτων από το iPhone 5s και το iPhone 6s (π.χ το TouchID στο iPhone 5s πέρα από το design και το SoC της iPhone 6s).

Το πιθανότερο είναι να διατηρήσει το γνωστό design, εκτός και αν αποφασιστεί να ανανεωθεί περισσότερο δανειζόμενα στοιχεία από το iPhone 6s ή το 7. Λέγεται πως το iPhone SE θα κατασκευάζεται στην Ινδία, αν και θα πωλείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Αν η φήμη για το λανσάρισμα του αποδειχτεί αληθινή, το lineup των smartphones της Apple θα είναι το πολυπληθέστερο που είχε ποτέ.

Site: GSMArena

Keywords
Τυχαία Θέματα