Bloomberg: Tον Φεβρουάριο η παρουσίαση του Galaxy S9

Σε δημοσίευμά τoυ το συνήθως αξιόπιστο Bloomberg, αναφέρει ότι η Samsung προσανατολίζεται να αποκαλύψει τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ στα τέλη Φεβρουαρίου, με την κυκλοφορία τους να έχει προγραμματιστεί μέσα στο Μάρτιο.

Αν και στο δημοσίευμα δεν υπάρχει κάποια σχετική πληροφορία, εντούτοις το ίδιο διάστημα και συγκεκριμένα από τις 26 Φεβρουαρίου μέχρι την 1η Μαρτίου,

διεξάγεται στη Βαρκελώνη η μεγαλύτερη έκθεση γύρω από την κινητή τηλεφωνία, η MWC. Την έκθεση αυτή έχει επιλέξει άλλωστε πολλές φορές η Samsung για τα αποκαλυπτήρια ενός Galaxy S μοντέλου, κάτι που δεν έγινε πέρσι με την περίπτωση του Galaxy S8. Αν τελικά επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, η παρουσίαση του Galaxy S9 θα γίνει ένα μήνα νωρίτερα του αναμενομένου αν και πέρσι οι συνθήκες είχαν διαμορφωθεί διαφορετικά για την κορεατική εταιρεία μετά τις εξελίξεις με το Galaxy Note7 και τον πρόσθετο χρόνο που χρειάστηκε η Samsung για να βεβαιωθεί ότι όλα βαίνουν καλώς με το επόμενο smartphone της.

Οι πληροφορίες του Bloomberg επιβεβαιώνουν ότι η Samsung δε θα προχωρήσει σε αλλαγή του σχεδιασμού, ενώ το Plus μοντέλο θα διαθέτει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος έναντί μιας στο μικρότερο Galaxy S9. Η κυκλφορία των δύο μοντέλων θεωρείται σημαντική για τη Samsung ειδικά μετά την παρουσίαση του iPhone X από την Apple και την επιτυχία που αυτό γνωρίζει αλλά και τη μείωση του μεριδίου αγοράς που προβλέπει η εταιρεία ερευνών Strategy Analytics για το 2018 από το 22 στο 20%.

Site: Bloomberg

Keywords
Τυχαία Θέματα