«Ψεύτρα», το τραγούδι κατά της Τερέζα Μέι που «σαρώνει»

14:10 1/6/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ may-tragoudi.jpg Στις πρώτες θέσεις των τσαρτς, ενώ τα ραδιόφωνα το απέκλεισαν | (Steve Parsons/PA via AP) 01.06.2017, 12:31 | Ετικέτες: reggae, βίντεο, τραγουδιστές Συντάκτης: efsyn.gr

Μεγάλη συζήτηση έχει ξεσπάσει στη Βρετανία για το τραγούδι «Liar Liar GE2017», το οποίο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των τσαρτς του iTunes, ωστόσο οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αρνήθηκαν να το παίξουν. Το κομμάτι ασκεί δριμεία κριτική στην Τερέζα Μέι

κατηγορώντας την για ψέμματα.

Η παραγωγή και η εκτέλεση ανήκει στον Captain Ska, ενώ τα κέρδη που θα σημειώσει το κομμάτι από τις 26 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου θα μοιραστούν στις τράπεζες τροφίμων που λειτουργούν στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Λαϊκή Συνέλευση κατά της Λιτότητας.

«Είναι ψεύτρα, ψεύτρα δεν μπορείτε να την εμπιστευθείτε, όχι, όχι, όχι», λένε οι στίχοι του τραγουδιού. «Όταν υπάρχουν νοσηλευτές που πεινούν και σχολεία σε παρακμή δεν αναγνωρίζω αυτήν την τσακισμένη χώρα» αναφέρεται σε άλλο σημείο.

Οι ραδιοφωνικοί σταθμοί αρνήθηκαν να παίξουν το τραγούδι. Το μεγάλο top 40 Σόου στο Κάπιταλ fm και στον Χαρτ ανακοίνωσαν ότι το τραγούδι ήταν στη δέκατη θέση και «απειλούσε» το ένατο, ενώ στο iTunes βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Πάντως οι χρήστες στα social media δηλώνουν αισιόδοξοι ότι το «Liar Liar» θα φτάσει στην πρώτη θέση.

Το τραγούδι αναρτήθηκε στο YouTube στις 25 Μαΐου μαζί με τη λεζάντα: «Κάντε λήψη τώρα και αναγκάστε το BBC να το παίξει στο αέρα».

Η Ofcom, η ρυθμιστική αρχή για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο, λέει ότι οι ραδιοτηλεοπτικοί οργανισμοί πρέπει να επιδεικνύουν αμεροληψία.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι Foo Fighters ροκάρουν και χωρίς ρεύμα Νέο ντοκιμαντέρ για το punk της Καλιφόρνια
Keywords
Τυχαία Θέματα