Ο Bono θυμήθηκε τους «οργισμένους ροκάδες»

13:22 29/12/2017 - Πηγή: efsyn
ΜΟΥΣΙΚΑ ΝΕΑ bono-rock.jpg «Η σημερινή μουσική έχει γίνει πολύ κοριτσίστικη» | (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) 29.12.2017, 13:19 | Ετικέτες: U2, rock, δίσκος Συντάκτης: efsyn.gr

Το ότι ο ηγέτης των U2 έχει άποψη επί παντός επιστητού το γνωρίζαμε εδώ και αρκετά χρόνια. Τώρα ο Bono δίνει τη δική του εκτίμηση για την μουσική του 2017 και την ποιότητα των νέων κυκλοφοριών, σε έναν τομέα που, τουλάχιστον, γνωρίζει αρκετά καλά.

Μιλώντας στο Rolling Stone ο Bono χαρακτήρισε «πολύ κοριτσίστικη» τη σύγχρονη μουσική τονίζοντας ότι το μόνο είδος για «νεαρούς οργισμένους άνδρες» είναι το hip hop.

Υπερασπιζόμενος το «σκληρό» rock n roll με τα ντραμς και τις κιθάρες ο Ιρλανδός καλλιτέχνης δηλώνει «Όταν ήμουν 16 ετών, είχα πολύ θυμό μέσα μου. Πρέπει να βρίσκεις ένα μέρος γι αυτό και για κιθάρες, ή για ντραμς. Όταν κάτι τέτοιο διατηρείται, δεν είναι καλό .... Μπορείς επίσης να το βάλεις σε φορμαλδεΰδη».

Είπε, ακόμη, ότι τα παιδιά του τον βοήθησαν να ανακαλύψει νέα μουσική.

«Η Τζόρνταν είναι σνομπ μουσικά, είναι indie snob» εξήγησε. «Η Ιβ ακούει hip-hop. Ο Ελάια είναι σε μπάντα και έχει πολύ δυνατά συναισθήματα για τη μουσική, αλλά δεν κάνει καμία διάκριση, ας πούμε μεταξύ των συγκροτημάτων The Who και The Killers. Ή μεταξύ των Nirvana και των Royal Blood. Δεν είναι θέμα γενεών γι αυτόν. Είναι ο ήχος και πώς τον βιώνει. Πιστεύει ότι η rock and roll επανάσταση είναι στη γωνία».

Τελικά, τι είναι το rock & roll; «Η οργή βρίσκεται στην καρδιά του. Γι 'αυτό και οι Who ήταν ένα τόσο μεγάλο συγκρότημα. Ή είναι οι Pearl Jam. Ο Έντι έχει αυτή την οργή ... Θα επιστρέψει» τόνισε ο αρχηγός των U2.

Μένει, βέβαια, τώρα να το πράξει και ο ίδιος επαναφέροντας την «γλυκανάλατη» μουσική των σημερινών U2 στα παλαιά επίπεδα.

[ad-slot]

[related-articles]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα «αποκαλυπτήρια» για τους U2 και συνεργασία έκπληξη Ωδή στη Νέα Υόρκη
Keywords
Τυχαία Θέματα